15€ ilmaista pelirahaa vedonlyöntiin - pelkkä tilinavaus riittää!

Julkaistu: 04.08.2018 17:30


15€ ilmaista pelirahaa vedonlyöntiin - pelkkä tilinavaus riittää!
Tipbet.com tarjoaa harvinaista herkkua, kun pelkällä tilinavauksella kaikki uudet suomalaiset pelaajat saavat 15€ ilmaista pelirahaa!
Kaikille uusille suomalaisille pelaajille on tarjolla pelkällä tilinavauksella 15€ ilmaista pelirahaa www.tipbet.com vedonlyöntisivustolla. Ilmaisrahan saa ilman talletusta pelkällä rekisteröitymisellä.

Miten homma toimii?


Tilin avaamisen jälkeen saat ilmaisen pelirahan käyttämällä koodia EXTRA15. Kun olet kirjautunut sisään, siirry käyttäjäsi "Account Summary" sivulle. Tältä sivulta löydät valikon, jonka oikean puolimmaisena löydät kohdan "Offers." Kirjoita koodi ikkunaan, jonka jälkeen valitsemma "Opt in" pelitilillesi ilmestyy ilmaiset 15€.

Ohjeet pähkinänkuoressa:


15€ ilmaista pelirahaa vedonlyöntiin - pelkkä tilinavaus riittää!

Mitä ehtoja tarjous sisältää?


Kun kyseessä on täysin ilmaista pelirahaa, sisältää tarjous tietenkin myös tiettyjä ehtoja. Peliraha on bonusrahaa, joka tulee kierrättää 14 vuorokauden kuluessa 7x kertaa. Kierrätykseen luetaan mukaan vedot, missä on vähintään kaksi kohdetta, jossa molempien kohteiden kertoimet ovat minimissään 1,80. Bonusvaroista voi kotiuttaa pankktilille maksimissaan 100€.

Hyödynnä myös ensitalletusbonus


Jokainen pelaaja on oikeutettu saamaan myös Tipbetin normaalin ensitalletusbonuksen, vaikka olisi käyttänyt ilmaisen 15€ bonuksen aikaisemmin. Tipbet paransi bonustaan hiljattain 2018 kesäkuussa ja tarjoaa nyt 100% bonuksen 150€ saakka. Kierrätysehdot helpottuivat myös ja bonus tulee kierrättää 5x kertaa minimikertoimella 1,60. Tipbetillä bonus tulee kierrättää 90 vuorokauden kuluessa, joka on noin kolminkertaisesti pidempi aika kuin muilla sivustoilla.

Voit lukea lisää Tipbetin sivustosta arvostelustamme:

tipbet: siirry sivustolle suoraan tästä >>

15€ ilmaista pelirahaa vedonlyöntiin - pelkkä tilinavaus riittää!