Nappaa kierrätysvapaa ilmaisveto talviolympialaisten jokaiselle päivälle!

Nappaa kierrätysvapaa ilmaisveto talviolympialaisten jokaiselle päivälle!
STS Bet tarjoaa asiakkailleen loistavan edun: 5€ ilmaisveto ilman kierrätystä jokaisena kisapäivänä koko olympialaisten ajan.
Ilmaisvedot ovat pelaajien mieleen. Niillä on mukavaa varsinkin jahdata hieman isompaa voittoa kuin tavallisesti, ilman riskiä pelikassan hupenemisesta.

Itä-Euroopan johtava vedonlyöntifirma STS Bet tarjoaa Pekingin olympialaisten katsojille tähän liittyen mukavan edun: 5€ ilmaisveto, jolla saaduilla voitoilla ei ole kierrätysvaatimuksia, vaikka jokaisena päivänä koko kisojen ajan! Olympialaisten viimeinen päivä on sunnuntai 20. helmikuuta.

Aivan ilman ehtoja ilmaisvedot eivät tule. Yhtä ilmaisvetoa kohden on aina lyötävä kelpoisuusehdot täyttävä veto. Tässä kampanjassa tällä vedolla tarkoitetaan vähintään kolme kohdetta sisältävää vetoa, jonka lajit ovat jääkiekko ja/tai curling sekä jonka panos on vähintään 10 €. Aina kun lyöt tällaisen vedon, saat seuraavana päivänä kello 17 vitosen kierrätysvapaan ilmaisvedon.

Jos sinulla ei ole vielä tunnuksia STS Betille, tämä on loistava aika luoda ne. Samalla saat nimittäin klassisen ensitalletuksen tuplauksen 100€ asti selkeällä 5x (T+B) kierrätyksellä. Muista vain käyttää lunastaessa STSBet bonuskoodi SBK100!

Näin nappaat ilmaisvedot talviolympialaisiin vaikka joka päivä:


  • Siirry STS Betin kampanjasivulle tästä >>
  • Kirjaudu sisään tai tee tunnus, jos sinulla ei vielä ole sitä, ja lunasta samalla tervetulobonus
  • Aseta vähintään 10 € panoksella veto, jossa on vähintään kolme kohdetta jääkiekosta ja/tai curlingista (esimerkiksi kaksi jääkiekkokohdetta ja yksi curling-kohde tai kolme jääkiekkokohdetta)
  • Saat seuraavana päivänä kello 17 kierrätysvapaan 5€ ilmaisvedon
  • Käytä ilmaisveto haluamallasi tavalla
  • Voittavista vedoista maksetaan vain nettovoitot
  • Toista uudelleen seuraavana päivänä!