Katso Aberdeen - RoPS suorana lähetyksenä!

Julkaistu: 09.07.2019 10:15


Katso Aberdeen - RoPS suorana lähetyksenä!
Katso Eurooppa Liigan karsintaottelu Aberdeen - RoPS suorana lähetyksenä Unibet TV:stä!

Aberdeen - RoPS live stream 11.7.2019


Eurooppa Liigan karsinnat ovat alkaneet ja suomalaisjoukkueita on jälleen mukana. Rovaniemen Palloseura eli RoPS kohtaa ensimmäisessä ottelussan skotlantilaisen Aberdeenin vieraskentällä. Ottelu alkaa torstaina 11. heinäkuuta klo 21:45 ja pääset katsomaan ottelua suorana lähetyksenä yksinoikeudella Unibetin live streamistä!

Näin katsot Aberdeen - RoPS ottelun


Otteluiden katsominen Unibetilla on helppoa. Sinulla tarvitsee vain olla voimassa oleva pelitili, sekä vähintään yksi sentti, eli 0,01€ saldoa. Otteluiden katsominen siis vaatii talletuksen, mutta ei rahapelaamista. Kun sinulla on yksi sentti pelitililläsi, näet kaiken urheilusisällön hamaan tulevaisuuteen saakka ilman kuukausimaksuja. Unibetilla pystyt katsomaan otteluita kätevästi myös mobiililaitteellasi.
unibet tv: siirry katsomaan Aberdeen - RoPS ottelua tästä >>

Unibetille voit tallettaa rahaa helposti ja nopeasti:

Verkkopankit (Nordea, OP, Danske/Sampo, Säästöpankki/Aktia,POP-pankki, Ålandsbank, Handelsbanken, Tapiola ja S-Pankki)
Tavallinen pankkisiirto
Visa, Mastercard, Visa Electron ja Maestro -kortit
Skrill
Neteller
Paysafecard

Minimitalletus Unibetille on 10€ kaikilla talletustavoilla. Talletukset näkyvät pelitilillä pankkisiirtoa lukuunottamatta välittömästi, joten pääset nopeasti kiinni myös live streameihin.


Lyö 5€ liveveto ottelusta ja saat 5€ ilmaisvedon


Unibet tarjoaa kaikille uusille asiakkaille, jotka siirtyvät katsomaan ottelua erittäin hyvän tarjouksen. Voit lyödä ottelusta vetoa livevedossa ottelun ollessa käynnissä ja samalla katsoa itse ottelua Unibetilla. Kun lyöt 5€ panoksella livevedon ottelun mihin tahansa kohteeseen, saat kaupan päälle Unibetilta 5€ ilmaisen vedon.

Ilmaisen vedon voit käyttää myöhemmin mihin tahansa valitsemaasi kohteeseen urheiluvedonlyönnissä.

Ottelun kertoimet


Unibet on asettanut Aberdeenin suureksi ennakkosuosikiksi kotiottelussaan. Aberdeenin voitolle saakin vain 1,17 kertoimen, kun RoPSin voitosta saa jopa kerrointa 12,00.
Aberdeen - RoPS ennakko 11.7.2019


RoPS sijoittui viime kauden päätteeksi hienosti toiseksi ja ansaitsi paikkansa Eurooppa Liigan karsinnoissa. RoPS on pelannut eurokarsinnoissa viisi kertaa aikaisemmin historiassa, kun ensimmäinen kerta ulottuu jo 80-luvun lopulle saakka. Viime kerrasta ei ole kuin kolme vuotta, kun kaudella 2016-17 RoPS eteni Eurooppa Liigan karsinnoissa toiselle kierrokselle päihitettyään ensin irlantilaisen Shamrock Roversin. Toisella kierroksella kuitenkin kroatialainen NK Lokomotiva Zagreb oli parempi yhteismaalein 4-1.

Tällä kaudella RoPS on pelannut alle tasonsa ja on varmasti pettnyt suoritukseensa Veikkausliigassa. RoPS löytyy tässä vaiheessa kautta, kun pelejä on pelattu 15, vasta sijalta 10. RoPS on menossa alempaan jatkosarjaan, sillä eroa SJK:hon on jo 5 pistettä.

Aberdeen sijaitsee Skotlannin itärannikolla. Aberdeen on yksi Skotlannin hallintoalueista, jonka jalkapallojoukkue on myöskin kaupungin nimeä kantava joukkue. Aberdeen on totuttu näkemään eurokarsinnoissa vuodesta toiseen ja pelannut nimenomaan Eurooppa Liigan karsintoja jo kuutena vuotena peräkkäin. Ensimmäisen kerran Aberdeen on pelannut eurokentillä jo 60-luvun lopulla. Aberdeen on usein edennyt jopa kolmannelle kierrokselle, joten RoPSin on syytä odottaa kovaa vastusta.

Aberdeen - RoPS kokoonpanot


Alla joukkueiden ennustetut avauskokoonpanot.

Aberdeen
Lewis
Campbell
Devlin
Ferguson
Gallagher
Leigh
Logan
Main
McKenna
McLennan
Wright
RoPS
Reguero
Hyvärinen
Sihvonen
Sissoko
Taiwo
Kada
Muinonen
Lingman
Llamas
Rahimi
Tamminen