Katso Alaves - Real Madrid suorana Unibet TV:stä!

Katso Alaves - Real Madrid suorana Unibet TV:stä!
Alaves - Real Madrid suorana Unibet TV:ssä 14.8. kello 23:00!

Alaves - Real Madrid live stream 14.8.2021


Tänä viikonloppuna alkaa myös Espanjan La Liga. Avauskierroksella Real Madrid kohtaa vieraissa Alavesin. Ottelu näkyy live streamina Unibet TV:stä!
Real Madrid on vetomarkkinoiden ykkössuosikki voittamaan La Ligan. Unibetille sen mestaruuskerroin on 2.50. Leo Messin menettänyt Barcelona saa kertoimeksi edelleen 3.00, kun taas viime kauden mestarin Atletico Madridin mestaruuskerroin on 4.00.

Jotain Espanjassa kyllä on muuttunut. Villit rahantuhlausvuodet ovat takana. Real Madrid ei ole aikoihin käyttänyt kymmeniä miljoonia uusien galacticojen ostamiseen. Täksi kaudeksi merkittävin hankinta on ollut ilmaisella siirrolla Bayern Munchenista tullut David Alaba. Toinen merkittävä henkilöuutinen on se, että managerin postia hoitaa Zizou Zidanen jälkeen Carlo Ancelotti.

Miten Real Madrid pärjää näillä eväillä? Avaa Unibet TV lauantaina kello 23:00!

Unibet TV: Katso Alaves - Real Madrid täältä >>

Unibetilla otteluiden katsominen vaatii pelitilin, sekä vähintään 0,01 € eli vain yhden sentin verran rahaa pelitilillä. Yhdellä sentillä näet hamaan tulevaisuuteen saakka kaiken live stream -sisällön. Otteluiden katsominen siis vaatii ainakin minimitalletuksen tekemisen.

Unibet TV: Katso Alaves - Real Madrid täältä >>