Katso Alexander Ursenbacher - Ronnie O'Sullivan snooker-ottelu suorana netissä!

Julkaistu: 13.02.2019 19:42


Snookerin Welsh Openissa on torstaina 14.2.2019 tarjolla todella mielenkiintoinen ottelu, kun Sveitsin nuori Alexander Ursenbacher kohtaa legenda Ronnie O'Sullivanin. Ottelun näet suorana lähetyksenä Unibetilla klo 15:00 alkaen!

Alexander Ursenbacher - Ronnie O'Sullivan Live Stream 14.2.2019


Walesin avoimessa snooker-turnauksessa on edetty kolmannen kierroksen otteluihin. Yksi mielenkiintoisimmista löytyy alunperin 128 pelaajan kaavion keskivaiheilta. Sveitsin nuori taituri Alexander Ursenbacher on pelannut kaksi aiempaa otteluaan hienosti ja raivannut tiensä vasta toista kertaa näin pitkälle ranking-turnauksessa. Nyt vastaan tulee lajin elävä legenda Ronnie O'Sullivan ja onkin hienoa nähdä, kuinka nuoren pussittajan peli kestää paikoista lähes kovimmassa.

O'Sullivan jätti UK Championshipin voiton jälkeen kaksi seuraavaa kisaa väliin ja tämänkin viikon jälkeen tiedossa on taukoa. "The Rocket" on itsekin ilmoittanut, että loppukauden suurimmat tavoitteet löytyvät kauden päätöskisoista. Kruununa tottakai huhtikuun lopussa Sheffieldin Crucible-teatterissa pelattavat snookerin MM-kisat.

Matsin näet suorana Unibetin tarjoamasta ilmaisesta live streamista. Ottelun katsominen livenä on erittäin helppoa. Tarvitset vain Unibetin ilmaisen pelitilin, jolla tulee olla vähintään yhden sentin (0,01€) positiivinen saldo. Rahapelaamista matsin katsominen ei vaadi.

Näin pääset katsomaan live streamin:


UNIBET: SIIRRY KATSOMAAN OTTELUA TÄSTÄ >>

Unibet tarjoaa kaikki suomalaisille tutut rahansiirtovaihtoehdot. Voit käyttää verkkopankkia, luottokortteja tai vaikkapa erilaisia nettilompakoita. Talletukset ovat välittömiä ja voitot kotiutuvat niin ikään nopeasti.

Rahapelaamista ottelun katsominen Unibetilla ei tälläkään kertaa vaadi. Unibet tarjoilee kuitenkin tähänkin matsiin useampiakin pelikohteita markkinoiden kärkipään kertoimilla, joten lisäjännitystä voi hyvin hakea hienon matsin kylkeen.Alexander Ursenbacher - Ronnie O'Sullivan - Lähtökohdat


Lajin elävä legenda ja useimpien mielestä kaikkien aikojen paras pelaaja Ronnie O'Sullivan aloitti Walesin turnauksen viihdyttävästi. Pelin taso tai keskittyminen ei mestarille tuttuun tapaan ole alkukierroksilla ollut vielä aivan tapissa, mutta eiköhän viimeistään nyt nähdä jälleen fokusoitunut "The Rocket". Viime viikon avauskierroksen tappion jälkeen pelinälkääkin piisaa varmasti koko viikon.
Katso Alexander Ursenbacher - Ronnie O'Sullivan snooker-ottelu suorana netissä!


O'Sullivanin vastustaja onkin sitten harvemmin näin isoilla areenoilla nähty tapaus. Vasta toista täyttä kauttaan ammattilaisena pelaava Sveitsin 22-vuotias Alexander Ursenbacher voi taitojensa puolesta olla yksi lajin tulevaisuuden isoista nimistä. Pitkät pätkät snookerin emämailla Englannissa viettänyt sveitsiläinen selvitti viime kaudella tiensä English Openin semi-finaaliin, mutta muuten maineteot ovat vielä karttaneet. Olisiko nyt jättipommin aika?


Hyödynnä myös tervetuliaisbonuksesi


Unibet on yksi suomalaisten vedonlyöjien kaikkien aikojen suosikeista. Kohdevalikoima on valtava ja kertoimet hyviä. Uusille asiakkaille on lisäksi tarjolla mainio 100% bonus 100€ asti. Tämän päälle saat vielä 10€ ilmaisen mobiilivedon. Myös kierrätysehdot ovat selvästi keskimääräistä helpommat. Minimitalletus bonuksen saamiseksi on 10€.

Lue lisää Unibet-arvostelustamme täältä --->>

Katso Alexander Ursenbacher - Ronnie O'Sullivan snooker-ottelu suorana netissä!