Anthony Joshua vs. Joseph Parker suorana netistä!

Julkaistu: 26.03.2018 18:28


Anthony Joshua vs. Joseph Parker suorana netistä!
Voittamattomat Anthony Joshua ja Joseph Parker kohtaavat lauantaina 31.3. Cardiffin Principality Stadiumilla. Panoksena ottelussa on IBF:n IBO:n WBA:n ja WBO:n raskaansarjan tittelit!

Joshua - Parker live stream


Voittamattomat Anthony Joshua (20-0-0, 20 KO) ja Joseph Parker (24-0-0, 24 KO) iskevät yhteen Cardiffin huippunyrkkeilyillassa. AJ on onnistunut urallaan tyrmäämään tähän asti kaikki vastustajansa, mutta nyt vastassa on ehkä uran vaikein vastus! Parker on nopealiikkeinen lyöjä, jollaista Joshua ei ole vielä kohdannut. Joshua on viimeiset vuodet otellut suuria nimiä vastaan, mutta vastukset ovat pääsääntöisesti olleet suurikokoisia. Parkerilla on raskaansarjan nopeimmat kädet! Kyseessä on yksi vuoden odotetuimpia otteluita. Ottelun selostavat ​Antti Mäkinen ja Jani Rajalin.
Katso Joshua - Parker suorana tästä --->>

Kuinka näen ottelun suorana ilmaiseksi?


Jos sinulla ei ole tiliä vielä Viaplaylla, pystyt tekemään sen TÄSTÄ. Ottelu näkyy niin Viaplayn palvelussa, kuin Viasat Urheilulla ja Viasatin uudehkossa ViaFree-palvelussa! Jos siis haluat katsoa kyseisen ottelun aivan täysin ilmaiseksi, siirry ViaFree-palveluun.

Ohjeet pähkinänkuoressa:
Joshua vs. Parker vedonlyönti


Anthony Joshua on vedonlyöntikertoimissa ylivoimanen suosikki. Joshuan voitosta tarjoillaan 1.11 kerrointa Nightrushilla, kun Parkerin voitosta saa 7.00 kerrointa. Vaikka Joshua ei leirittänyt täyttä leiritystä ennen Carlos Takam-ottelua, oli britti-iskijällä todella vaikeaa saada ranskalainen kehäraakki mattoon. Parker liikkuu reilusti nopeammin ja tietää häviävänsä ulottuvuudessa reilusti. Tästä syystä otteluun on odotettavissa hidasta starttia ja aikaista tyrmäystä on todella vaikea odottaa. Tästä syystä on hyvä lyödä vetoa isompien erämäärien puolesta.


Joshua vs Parker: Tyrmääkö Joshua vai voittaako pisteillä?


Kuten edellä mainittu, Joshualla oli vaikeaa tyrmätä Takam ja tuossa ottelussa keskeytys oli kovin heppoinen. Parker on voittanut kaikki ottelunsa ja ei tule helposti putoamaan tässä ottelussa. Joshualla on niin sanottu kotietu tuomarien puolesta, joten Parkerin on pakko hakea ottelussa tyrmäystä. Tämä voi kostautua ja tästä syystä on vaikea odottaa Parkerin voittoa. Jos siihen kuitenkin riittää luottoa, saa hänen tyrmäysvoitolleen verrattain hyvää kerrointa!Joshua vs Parker: Montako erää ottelu kestää?


Ottelun pituudesta pystyy myös lyömään vetoa! Hitaan alun jälkeen alkaa lyöntikilpailu, joten aivan alkuerien keskeytystä ei kannata lyödä. Ottelun erien keskilinja on asetettu 6,5 erän kohdalle.Joshua vs Parker: Ohjelma & Aikataulu


ViaFreen lähetys alkaa klo 20:00. Illan aikana isketään peräti yhdeksän ottelua ja näistä Anthony Joshua vs Joseph Parker nähdään viimeisimpänä. Ottelut käydään peräkkäin. Ilta on Matchroom Boxingin, eli Eddie Hearnin hostaama, joten pääottelua edeltävät ottelutkin ovat varmasti todella tasokkaita!

Sean McGoldrick vs. Ricky Little
Joshua Buatsi vs. Bartlomiej Grafka
Morgan Jones vs. Mose Auimatagi Jr.
Anthony Crolla vs. Edson Ramirez
Joe Cordina vs. Hakim Ben Ali
Josh Kelly vs. Carlos Molina
Ryan Burnett vs. Yonfrez Pareja
Alexander Povetkin vs. David Price
Anthony Joshua vs. Joseph Parker