Näin tienaat 20€ talletuksella 188€, jos Suomi voittaa Armenian!

Julkaistu: 25.03.2019 20:10


Näin tienaat 20€ talletuksella 188€, jos Suomi voittaa Armenian!
Suomi kohtaa vierasottelussa Armenian ja hakee arvokasta voittoa EM-karsinnoissa. Lunasta tarjous ja saat uutena pelaajana hyödynnettyä erikoiskertoimen Suomen voitolle, jopa 9,40!
Suomen Huuhkajat kohtaa jalkapallon EM-karsinnoissa tiistaina Armenian maan pääkaupungissa Jerevanissa. Suomi hävisi viime viikolla Italialle 2-0, mutta pelasi kuitenkin positiivisen ottelun. Armenia hävisi vieraissa 2-1 Bosnialle ensimmäisessä ottelussa.

Vedonlyöntiyhtiöt ovat nostaneet Suomen vieraskentällä ennakkosuosikiksi ja normaali kerroin markkinassa Suomelle on n. 2,35. Alta voit kuitenkin lukea tarjouksesta, millä nostat Suomen kertoimen lähes yhdeksään!

Erikoiskerroin Suomen voitolle: 9,40!


Vedonlyöntisivusto Mobilebet tarjoaa Suomen voitolle kertoimen 2,35. Saat kuitenkin päälle erikoistarjouksen, minkä avulla kertoimesi nousee lähes yhdeksään.

Mikäli sinulla ei ole vielä Mobilebetillä pelitiliä, saat tervetuliaistarjouksen, mikä nostaa kertoimesi nelinkertaiseksi. Mobilebet tarjoaa kaikille uusille asiakkaille 300% tervetuliaisbonuksen, missä saat 20€ talletuksella 80€ pelirahaa. Lyödessäsi saamasi summan Suomen voitolle, kerroin alkuperäiselle 20€ talletuksellesi on Suomen voittaessa jopa 9,40. Voit siis 20€ talletuksellasi voittaa 188€.

Esimerkki - näin lunastat kertoimen:


 1. Siirry tästä Mobilebetin sivustolle >>
 2. Avaa ilmainen pelitili
 3. Tee ensimmäinen 20€ talletuksesi
 4. Saat heti 80€ pelirahaa
 5. Lyö 80€ Suomen voitolle Armeniasta (kerroin: 2,35)
 6. Voit voittaa alkuperäisellä 20€ talletuksella 188,00€ (kerroin: 9,40)
mobilebet: siirry hyödyntämään suomen kerroin 8,80 tästä >>

Tarjouksen voit lunastaa seuraavilla talletusmenetelmillä: Pankki- ja luottokortit (Visa, Mastercard), Verkkopankkitalletus (Trustly), entropay, Zimpler, SIRU Mobiili.

Säännöt & ehdot


Koska kyseessä on uuden pelaajan tarjous, liittyy siihen myös sääntöjä ja ehtoja. Muutenhan pelaajat tallettaisivat vain 20€ ja ottaisivat itselleen 80€ ja siirtäisivät itselleen takaisin: ilmainen 60€ pienessä hetkessä. Alta löydät Mobilebetin tervetuliaistarjouksen ehdot. Mikäli et ole aiemmin tutustunut bonuksiin, voit lukea lisää vedonlyöntibonuksista ja niiden ehdoista täältä >>

 • Tarjous vain uusille asiakkaille
 • Bonus vaatii 20€ ensitalletuksen
 • Bonus tulee kierrättää 8x vedonlyönnissä ennen kotiutusta
 • Kierrätyksen minimikerroin 1,80
 • Aikaa kierrätykseen 14 vuorokautta

Voit lukea Mobilet bonuksesta ja ehdoista tarkemmin arvostelustamme >>