Katso Armenia - Suomi ilmaiseksi netissä!

Julkaistu: 26.03.2019 10:00


Katso Armenia - Suomi ilmaiseksi netissä!
Näet tänään Armenia - Suomi jalkapallon EM-karsintaottelun suorana ja ilmaiseksi netissä Viafreen kautta. Hyödynnä samalla ottelun vedonlyöntitarjoukset!
Katso Armenia - Suomi ilmaiseksi netissä!

Suomi lähtee haastamaan Armeniaa toisessa EM-karsintaottelussa tänään Jerevanissa. Maat ovat viimeksi kohdanneet juurikin EM-karsinnoissa vuonna 2006, jolloin Armeniassa pelattu ottelu päättyi 0-0, mutta Suomessa pelatun ottelun Suomi voitti 1-0 Mika Nurmelan maalilla.

Suomen päävalmentaja Markku Kanerva kommentoi ennen ottelua, että Armenialla on paljon yksilötaitoa ja varsinkin vahvoja laitureita, sekä vastahyökkäyspelaaminen heillä on hyvin nopeaa ja vaarallista. Kokonaisuudessaan puolustus ei Armenialla kuitenkaan ole järin hyvää ja Suomella onkin hyvä tilaisuus ottaa tästä ottelusta karsintojen ensimmäinen voitto.

Näin katsot Armenia - Suomi ottelun ilmaiseksi:


Tämän illan ottelu alkaa klo 19:00 ja ottelun näkee suorana lähetyksenä ilmaiseksi Viafreen kautta. Viasatilla omistaa TV-oikeudet jalkapallon EM-karsintaotteluihin, mutta heidän ilmaispalvelunsa näyttää Huuhkajien ottelun tänään kaikille Suomessa ilmaiseksi.

Hyödynnä ottelun vedonlyöntitarjoukset


Armenia - Suomi otteluun on tarjolla runsaasti erilaisia vedonlyöntitarjouksia ja spekulointi ottelun tuloksesta käy kuumana. Olemme listanneet alle kaikki parhaat ottelun tarjoukset ja vihjeet. Saat muun muassa LeoVegasille korotetun 10,00 kertoimen Suomen voitolle, sekä esittelemme tavan, millä voit voittaa Mobilebetiltä jopa 188€ vain 20€ talletuksella, jos Suomi voittaa Armenian.


Katso Armenia - Suomi ilmaiseksi netissä!