Katso Arsenal - Leeds suorana Bet365:n sivuilla!

Katso Arsenal - Leeds suorana Bet365:n sivuilla!
Arsenal - Leeds suorana Bet365:n sivuilla 26.10. kello 21:45!

Arsenal - Leeds live stream 26.10.2021


Arsenal on onnistunut kääntämään katastrofaalisen alkukauden paremmaksi. Joukkueella on nyt alla peräti seitsemän tappiottoman ottelun putki, kun kaikki turneet lasketaan mukaan. Komein voitto sarjassa on Tottenhamin piekseminen liigaottelussa Emiratesilla 3-1. EFL Cupissa Arsenal voitti viimeksi Wimbedonin 3-o.
Arsenalin hyvä jakso pelasi manageri Artetan työpaikan. Potkut olivat varmasti lähellä, kun joukkue hävisi Manchester Citylle 0-5 elokuun lopulla.

Leeds sitten on edelleen kehnossa jamassa. Se on Valioliigassa viimeisen sarjassa säilyvän paikalla. Viime kaudella ihastuttanut joukkue on ollut kovin aneeminen. Jos alamäki jatkuu, niin taitaa manageri Bielsan homma olla vaarassa.

Liigacupissa joukkueet varmasti tuovat vaihtopelaajia avaukseen, mutta kyllä kummallekin kelpaisi menestys tässäkin turneessa.
Liigacupissa Arsenal vastaan Leeds Bet365:n live streamina tiistaina 26.10. kello 21:45.

Bet365: Siirry sivustolle & lunasta 50€ bonus ››

Näin katsot Arsenal - Leeds -ottelun:

Bet365:llä otteluiden katsominen vaatii aktiivisen pelitilin tai, että pelitililtä on lyöty vetoa edellisen 24 tunnin aikana. Avaa tili ja pidä se aktiivisena. Näet huiman määrän huippu-urheilua!

Bet365: Siirry sivustolle & lunasta 50€ bonus ››