Katso Avangard Omsk - Salavat Ufa suorana netissä!

Julkaistu: 28.03.2019 17:37


Katso Avangard Omsk - Salavat Ufa suorana netissä!
KHL:n itäisen konferenssin finaaleissa kohtaavat Avangard Omsk ja Salavat Ufa. Näet ensimmäisen konferenssifinaalin suorana NordicBetillä!

Avangard Omsk - Salavat Ufa live stream 29.3.2019


KHL:n itäisen konferenssin finaaleissa iskevät yhteen Avangard Omsk sekä Salavat Ufa. Jos lännen puolella päädyttiin TsSKAN ja SKA:n myötä varsin odotettuun finaalipariin, idässä tilanne on täysin toinen. Varsinkin runkosarjan voittaneen Avtomobilistin pudottanut Ufa on äitynyt kevään korvalla yllättävän kovaan iskuun KHL:n pudotuspeleissä.

Sarjassa on myös erittäin mukavasti suomalaisväriä, sillä Ufan menestyminen on pohjautunut pitkälti Juha Metsolan huippuvireeseen sekä Teemu Hartikaisen ja Joonas Kemppaisen ykkösketjun tehoihin. Ensimmäinen konferenssifinaali pelataan perjantaina Suomen aikaa klo 18:30 alkaen ja mukaan pääset helposti NordicBetin KHL live streamin avulla. Tarvitset ainoastaan NordicBetin pelitilin sekä 1€ saldon, tämän jälkeen koko loppu KHL-kevät aukeaa eteesi suorana ja ilmaiseksi.
NORDICBET: SIIRRY KATSOMAAN OTTELUA TÄSTÄ >>

Helpot ja nopeat talletukset NordicBetille


Rahansiirto NordicBetille on äärimmäisen kätevää. Voit käyttää kaikkien suomalaisten pankkien verkkopankkeja, luottokortteja tai verkkolompakoita kuten Neteller ja Skrill. Talletukset näkyvät pelitililläsi välittömästi ja myös voitot kotiutuvat takaisin tilillesi vauhdikkaasti.

Rahapelaamista NordicBetin live streamien katseleminen ei siis vaadi. Mikäli kuitenkin haluat lisäjännitystä matsiin, kannattaa ehdottomasti hyödyntää myös NordicBetin hyvät kertoimet KHL-kiekkoon. Voit lyödä vetoa KHL-matseista myös ottelun aikana.


Ota talteen myös NordicBetin uuden asiakkaan bonus


Rekisteröidessäsi uuden pelitilin NordicBetille, olet automaattisesti oikeutettu 100% ensitalletusbonukseen aina 100€ asti. Tallettamalla esimerkiksi 50€ saat siis välittömästi 100€ pelirahaa tilillesi! NordicBet onkin jo pitkään ollut suomalaisten vedonlyöjien suursuosikki, eikä totisesti ihme.

Lue lisää NordicBet-arvostelustamme täältä --->>

Katso Avangard Omsk - Salavat Ufa suorana netissä!