Katso Barcelona - Chelsea ystävyysottelu suorana lähetyksenä!

Julkaistu: 23.07.2019 10:10


Katso Barcelona - Chelsea ystävyysottelu suorana lähetyksenä!
Katso Barcelona - Chelsea ystävyysottelu suorana Unibet TV:stä tiistaina 23.7.2019 klo 13:30 alkaen!

Barcelona - Chelsea live stream 23.7.2019


FC Barcelona isännöi Chelseata harjoitusottelussa tiistaina 23. heinäkuuta. Joukkueet valmistautuvat kovaa vauhtia sarjoihinsa, kun Barcelona pyrkii jälleen uusimaan La Ligan mestaruutensa ja Chelsea pyrkii hätyyttelemään kärkeä Valioliigassa.

Näet ottelun tiistaina suorana lähetyksenä Unibet TV:stä klo 13:30 alkaen!

Näin katsot Barcelona - Chelsea ottelun


Otteluiden katsominen Unibetilla on helppoa. Sinulla tarvitsee vain olla voimassa oleva pelitili, sekä vähintään yksi sentti, eli 0,01€ saldoa. Otteluiden katsominen siis vaatii talletuksen, mutta ei rahapelaamista. Kun sinulla on yksi sentti pelitililläsi, näet kaiken urheilusisällön hamaan tulevaisuuteen saakka ilman kuukausimaksuja. Unibetilla pystyt katsomaan otteluita kätevästi myös mobiililaitteellasi.
UNIBET-TV: Siirry katsomaan Barca - Chelsea ottelua tästä >>

Unibetille voit tallettaa rahaa helposti ja nopeasti:

Verkkopankit (Nordea, OP, Danske/Sampo, Säästöpankki/Aktia,POP-pankki, Ålandsbank, Handelsbanken, Tapiola ja S-Pankki)
Tavallinen pankkisiirto
Visa, Mastercard, Visa Electron ja Maestro -kortit
Skrill
Neteller
Paysafecard

Minimitalletus Unibetille on 10€ kaikilla talletustavoilla. Talletukset näkyvät pelitilillä pankkisiirtoa lukuunottamatta välittömästi, joten pääset nopeasti kiinni myös live streameihin.


Barcelona - Chelsea vedonlyönti


Barcelona on asetettu Unibetin kertoimissa suosikiksi kotikentällään. Barcelona on tehnyt suuria hankintoja kesän aikana, kun muun muassa ranskalainen Antoine Griezmann siirtyi joukkueeseen isolla siirtosummalla Atletico Madridista. Barcelona saa kertoimeksi tällä hetkellä 2,10. Joukkueet ovat historiassa kohdanneet mm. Mestarien Liigassa. Viime vuonna joukkueet kohtasivat UCL-peleissä kahdesti, ensimmäisen päättyen tasan 1-1 ja toisen Barcelona vei 3-0.

Chelsea on hallitseva Eurooppa Liigan mestari ja heillä on jälleen paikka Mestarien Liigassa. Harjoitusotteluun Chelsea lähtee vahvalla kokoonpanolla, mutta saa kertoimeksi silti 2,80. Tasapelin kerroin on ottelussa 3,75.