Katso Barcelona - Levante suorana Bet365:n sivuilla!

Katso Barcelona - Levante suorana Bet365:n sivuilla!
Barcelona - Levante suorana Bet365:n sivuilla 26.9. kello 17:15!

Barcelona - Levante live stream 26.9.2021Barcelona on melkein kriisijoukkue, vaikka se ei ole vielä hävinnyt La Ligassa otteluakaan. Kaksi viimeistä liigamatsiaan Barca on pelannut tasan, vaikka vastassa on ollut La Ligan heikoimpia. Ensin se pelasi Granadan kanssa Camp Noulla 1-1, ja sitten viimeksi maalittoman tasapelinyhjäyksen Cadizin kentällä.
Manageri Koemanilla alkaa jo pipo kiristää. Ennen Cadiz-ottelua hän ei lehdistötilausuudessa vastannut yhteenkään kysymykseen, kunhan vain luki tiedotteensa.

Espanjassakaan ei olla kovin kärsivällisia futispiireissä. Jos Barcelona nyt ei saa Levantea vastaan aikaan kunnon tulosta, niin vähiin käyvät Koemanin päivät Barcelonan managerina.

Avaa Bet365:n live stream sunnuntaina vartin yli viisi! Barcelona vastaan Levante saattaa olla Koemanin viimeinen ennen potkuja.

Bet365: Siirry sivustolle & lunasta 50€ bonus ››

Näin katsot Barcelona - Levante -ottelun:

Bet365:llä otteluiden katsominen vaatii aktiivisen pelitilin tai, että pelitililtä on lyöty vetoa edellisen 24 tunnin aikana. Avaa tili ja pidä se aktiivisena. Näet huiman määrän huippu-urheilua!

Bet365: Siirry sivustolle & lunasta 50€ bonus ››