Barcelona - Real Madrid suorana Unibet TV:stä!

Barcelona - Real Madrid suorana Unibet TV:stä!
Barcelona - Real Madrid suorana Unibet TV:ssä 24.10. kello 17:15!

Barcelona - Real Madrid live stream 24.10.2021Tänään sunnuntaina Espanjassa pelataan taas El Clasico. Mitään kovin hienoa tämän vuoden versiossa ei ole, kun Barcelona ei ole lähelläkään liigan kärkeä juuri nyt. Menneet ovat ne ajat, jolloin El Clasicossa ratkottiin La Ligan mestaruuksia.

Real Madrid on tällä hetkellä sarjakolmonen, mutta jos se voittaisi rästimatsit, niin sitten se nousisi ykköseksi. Viime kierroksella Real kuitenkin hävisi. Kauden ensimmäinen La Liga -tappio tuli Espanyolille. Real Madrid on kuitenkin La Ligan eniten maaleja tehnyt joukkue, joten hieman sen peleissä on vielä vanhaa loistoa.

Barcelona voitti viimeksi, kun nurin meni Valencia 3-1. Se oli joukkueelta hyvä matsi, ehkä kauden paras. Olisiko Barca kuitenkin heräilemässä?

El Clasico Barcelona vastaan Real Madrid Camp Noulla kello 17:15! Avaa Unibet TV:n live stream ja pääset paikalle.

Unibet TV: Katso Barcelona - Real Madrid täältä >>

Unibetilla otteluiden katsominen vaatii pelitilin, sekä vähintään 0,01 € eli vain yhden sentin verran rahaa pelitilillä. Yhdellä sentillä näet hamaan tulevaisuuteen saakka kaiken live stream -sisällön. Otteluiden katsominen siis vaatii ainakin minimitalletuksen tekemisen.

Unibet TV: Barcelona - Real Madrid täältä >>aa Unibet TV:n live stream ja pääset paikalle.