Katso Bayern Munchen - Bayer Leverkusen suorana!

Julkaistu: 18.08.2017 00:00


Katso Bayern Munchen - Bayer Leverkusen suorana!
Katso Bundesliigan avausottelu Bayern Munchen - Leverkusen suorana klo 21:30 alkaen!
Hallitseva mestari Bayern Munchen avaa Bundesliiga-kauden ottelulla Bayer Leverkusenia vastaan perjantaina 18. elokuuta. Ottelu alkaa klo 21:30 Suomen aikaa ja on nähtävillä Nordicbetin sekä Unibetin live stream palveluista. Suoratoistopalvelut eivät ole valitettavasti Suomessa ostaneet lähetysoikeuksia, joten veodnlyöntisivustojen streamit ovat tällä hetkellä ainoa tapa katsoa Bundesliigaa.

Nordicbet - Eurolla pelit näkyviin


Nordicbetin sivustolla näet reilusti Bundesliigaa suorana. Nordicbetiltä löydät tämäniltaisen Bayern Munchen - Bayer Leverkusen ottelun. Saat kaikki ottelut nähtäväksi yksinkertaisella tavalla. Sinun tulee ensin rekisteröidä pelitili Nordicbetille, mikä on ilmaista. Sen jälkeen teet minimitalletuksen ja kaikki urheilu on katsottavissasi.

Jotta näet ottelut, sinulla tulee olla aina yksi euro (1€) pelitilillä. Toisin sanoen, voit tehdä esimerkiksi 10€ talletuksen ja käyttää yhdeksän euroa (9€) vedonlyöntiin. Säästämällä viimeisen euron, on kaikki urheilu aina katsottavissasi ilman kuukausimaksuja. Urheilun katsominen ei kuitenkaan vaadi rahapelaamista. Voit halutessasi siirtää talletuksen myöhemmin takaisin, joten katselu on käytännössä ilmaista.

Toimi näin:


Nordicbet

Unibet TV - Toimii vain yhdellä sentillä


Vedonlyöntisivusto Unibetin lanseeraama Unibet-TV on myös varsin maukas paketti penkkiurheilijalle. Saat kaiken sisällön käyttöösi vain yhdellä sentillä (0,01€). Periaate on sama kuin Nordicbetillä, eli sinulla pitää olla aina yksi sentti tilillä, jotta voit katsoa urheilua. Pelien katsominen ei kuitenkaan vaadi rahapelaamista, joten live streamit ovat käytännössä ilmaisia.

Unibetin palvelusta entistäkin paremman tekee se, että lähetykset toimivat hyvin myös mobiilissa. Sekä tabletilla että puhelimella urheilun seuraaminen on yhtä helppoa kuin tietokoneellakin.

Toimi näin:


Unibet

Todennäköiset kokoonpanot


Bayern: Ulreich - Kimmich, Süle, Hummels, Alaba - Tolisso, Rudy - Robben, Müller, Ribery - Lewandowski
Valmennus: Carlo Ancelotti
Poissaolijat: Boateng, Martinez, Bernat, James, Thiago, Neuer

Leverkusen
: Leno - Henrichs, Tah, S. Bender, Wendell - Kohr, Aranguiz - Bellarabi, Kampl, Mehmedi - Volland
Coach: Heiko Herrlich
Absentees: Jedvaj

Katso Bundesliigan otteluohjelma & joukkueet


Bundesliiga jatkuu heti lauantaina isolla kierroksella, kun kuusi ottelua pelataan sarjassa. Houkuttelevimpana otteluna varmasti Wolfsburgin ja Borussia Dortmundin välinen kamppailu. Voit katsoa otteluohjelman ja lisätietoa Bundesliigasta alta löytyvästä linkistä.