Katso Benoit Paire - Andy Murray suorana Unibet TV:stä!

Julkaistu: 15.06.2021 10:02

Katso Benoit Paire - Andy Murray suorana Unibet TV:stä!
Benoit Paire - Andy Murray suorana Unibet TV:ssä! Ottelu alkaa 15.6. aikaisintaan klo 17:00.

Benoit Paire - Andy Murray live stream 15.6.2021


Tennis jatkuu. Lontoossa Queen’s Clubin turnauksessa Andy Murray palaa peleihin pitkästä aikaa. Viimeksi Murray pelasi maaliskuussa, jolloin hän hävisi Venäjän Rubleville 0-2.

Murrayn vastuksena on toinen vetaraani Benoit Paire. Paire on ollut kehnossa kunnossa, alla on viiden tappion putki. Viimeisistä 13 ottelusta Paire on voittanut vain yhden.

Queen’s Clubin turnaus pelataan ruoholla, ja se on Wimbledonin turneen yksi lämmittelyturnauksista. Murray voitti Wimbledonin vuosina 2013 ja 2016.
Murrayn voitot Wimbledonissa olivat kova juttu. Harvoin britti on tennisturnauksista kuuluisimman voittanut, ja sekin kelpasi, että voittaja oli skotlantilainen Murray.

Murrayn ja Pairen matsi alkaa Unibet TV:ssä tiistaina aikaisintaan kello 17:00. Avaa Unibet TV ajoissa, niin et missaa matsin alkua

Unibet TV: Katso Benoit Paire - Andy Murray täältä >>

Unibetilla otteluiden katsominen vaatii pelitilin, sekä vähintään 0,01 € eli vain yhden sentin verran rahaa pelitilillä. Yhdellä sentillä näet hamaan tulevaisuuteen saakka kaiken live stream -sisällön. Otteluiden katsominen siis vaatii ainakin minimitalletuksen tekemisen.

Unibet TV: Katso Benoit Paire - Andy Murray täältä >>