Katso SC Bern - TPS ottelu suorana!

Julkaistu: 26.08.2017 06:40


Katso SC Bern - TPS ottelu suorana!
Katso CHL-ottelu SC Bern - TPS suorana live stream lähetyksenä lauantaina 26.8 klo 20:45 alkaen!

SC Bern - TPS Live Stream


TPS avasi CHL-kautensa tsekkiläistä Mountfield HK:ta vastaan torstaina harmittavalla ja selkeällä 5-1 tappiolla. Turkulaiset jatkavat Sveitsiin, jossa kohtaavat SC Bernin. Ottelu alkaa lauantaina 26.8 klo 20:45 alkaen. Ottelun näet suorana ja ilmaiseksi Nordicbetin live stream-palvelusta.

Ottelun näkeminen on helppoa. Sinun tulee ainoastaan liittyä Nordicbetille ja pelitilisi saldo tulee olla vähintään 1€. Ottelun nähdäksesi sinun siis tulee tehdä talletus, mutta talletusta ei tarvitse käyttää rahapelaamiseen, vaan voit nostaa sen pois myöhemmin. Käytännössä ottelun katsominen on siis ilmaista.

Liity Nordicbetille suoraan tästä --->>

Voit tallettaa Nordicbetille seuraavin menetelmin:

Verkkopankit (Nordea, OP, Danske/Sampo, Säästöpankki/Aktia,POP-pankki, Ålandsbankin, Handelsbankenin, Tapiola ja S-Pankki)
Tavallinen pankkisiirto
Visa, Mastercard, Visa Electron ja Maestro -kortit
Skrill
Neteller
Paysafecard

Minimitalletus Nordicbetille on 10€ kaikilla talletustavoilla.Hyödynnä myös tervetuliaisbonuksesi!


Kaikki uudet Nordicbetille liittyneet saavat ensimmäiselle talletukselleen jopa 100% bonusta 100€ saakka. Talletat siis vaikkapa 20€ nähdäksesi ottelun, voit samalla lyödä vetoja 40€ edestä! Maksimibonus on 100€ pelaajaa kohden. Voit lukea lisää uuden pelaajan bonuksesta Nordicbet-arvostelustamme täältä --->>

Nordicbet

SC Bern - TPS otteluennakko


TPS avasi kauden 5-1 tappiolla Tsekissä Mountfieldin vieraana. Moni osa-alue takkusi TPS:n pelissä ja varsinkin fyysisyys ja aggressiivisuus puuttui. TPS:n tulee parantaa takalus- ja karvauspeliään roimasti Berniä vastaan. Maalinteossa onnistui kolmannessa erässä ylivoimalla nuori Lauri Pajuniemi. Pajuniemi oli yksiä TPS:n onnistujia ja esiintyi hyvin edukseen.

Katso TPS:n kokoonpano kaudella 2017-18 täältä --->>

SC Bern kohtasi ensimmäisessä ottelussaan englantilaisen Nottinghamin, josta otti suvereenin 5-2 voiton. Päävalmentaja Kari Jalonen oli tyytyväinen joukkueen suoritukseen uudella kotiareenalla ja odottaa TPS:n kohtaamista lauantaina. Jalonen pelasi aikoinaan itse TPS:ssä ja on myös toiminut TPS:n valmennuksessa kolmen kauden ajan Hannu Jortikan apuvalmentaja vuosina 1998-2001.
Katso SC Bern - TPS ottelu suorana!


Luvassa on tiukka taistelu ja TPS:n varsinkin tulee nostaa intensiteettiään ja asennettaan, jos meinaavat lähteä pisteiden kanssa takaisin Turkuun. Bern hyötyy nyt todellisesti jälleen kotiedusta, kun TPS joutuu matkustamaan välipäivänä ja Bern saa huilata kotona. TPS:llä ei heidän onnekseen ole kauhean pitkä matka siirtyä Mountfieldistä Berniin, ainoastaan vajaa 1000km joka taittuu lentämällä parissa tunnissa.TPS:n todennäköinen kokoonpano


Mountfieldiä vastaan TPS pelasi alla olevalla kokoonpanolla, joka on myös todennäköinen Berniä vastaan. Päivitämme varmistetun kokoonpanon lähempänä ottelua.

Maalivahti: Oskari Setänen
Varamaalivahti: Rasmus Tirronen

1. ketju

Lindsten - Filppula - Kallio

Tallinder - Ekeståhl
2. ketju

Nyström - Virta - Perrin

Keskitalo - Eronen3. ketju

Väyrynen - Karvonen - Pajuniemi

Berger - Heikkinen
4. ketju

Lahtinen - Virtanen - Nurmi

+ Reunanen/ForsströmNordicbet tarjoaa CHL:ään myös 10€ ilmaisvedon!
Katso SC Bern - TPS ottelu suorana!