Saisiko olla 25 € - 50 € ilmaisveto EM-finaaliin? Betsson tarjoaa!

Saisiko olla 25 € - 50 € ilmaisveto EM-finaaliin? Betsson tarjoaa!
Betssonilta nyt uusille asiakkaille mainio 25 € - 50 € ilmaisveto EM-finaaliin! Tee talletus 100% bonuksella aina 100 € saakka ja pääset betsaamaan ilmaisvedon turvin finaalia heti ensimmäisen betsisi jälkeen!
Kuumaakin kuumemmat Jalkapallon EM-kisat huipentuvat nyt sunnuntaina Italia - Englanti -finaaliin ja vedonlyöntikenttä on täynnä tarjouksia. Missä sinä aiot katsoa huikean EM-finaalin kello 22:00 alkaen? Katso vaikka laiturin nokassa tai omassa kisastudiossa, mutta nyt voit uutena pelaajana napata peliin jopa 50 euron arvoisen ilmaisvedon!

Vedonlyöntisivusto Betsson on mukana EM-kisojen kisahuumassa reippaalla erikoistarjouksella uusille pelaajille.

Tallettamalla vähintään 50 € uutena asiakkaana Betssonille saat 50.00 euron arvoisen ilmaisvedon EM-finaaliin! Hyödynnä kerroin heti!

Myös pienempi ilmaisveto on tarjolla, tallettamalla vähintään 25 € ja maksimissaan 49,99 €, saat napata 25€:n arvoisen ilmaisvedon EM-finaalirutistukseen!

NAPPAA ILMAISVETO JA 100 % TALLETUSBONUS! >>

Näin lunastat bonuksen


 • Siirry Betssonin kampanjasivulle tästä ››
 • 50 €:n ilmaisveto ->
 • 1. Avaa tili ja talleta vähintään 50 €.
 • 2. Lyö vetoa vähintään 50 eurolla (min. 1,50 kerroin).
 • 3. Saat 50 €:n ilmaisvedon EM-finaaliin.
 • 25 €:n ilmaisveto ->
 • 1. Avaa tili ja talleta 25-49,99 €.
 • 2. Lyö vetoa vähintään 25 eurolla (min. 1,50 kerroin).
 • 3. Saat 25 €:n ilmaisvedon EM-finaaliin.
NAPPAA ILMAISVETO JA 100 % TALLETUSBONUS! >>

Aktivoi ilmaisveto ennen vedon asettamista rastittamalla kupongilla näkyvä "Ilmaisveto"-ruutu.
Voit käyttää ilmaisvetosi valitsemaasi EM-finaalin kohteeseen ennen ottelua tai livevedonlyönnissä.

+Säännöt ja ehdot

 1. Kampanja on voimassa 9.7.2021 12.00 CEST - 11.7.2021 klo 23.59 CEST välisenä aikana.
 2. Tämä tarjous koskee vain Suomessa asuvia asiakkaita, jotka avaavat uuden pelitilin valittujen kolmansien osapuolien sivujen kautta.
 3. Tarjouksen voi käyttää vain kerran asiakasta, IP-osoitetta tai kotitaloutta kohden.
 4. 25 € / 50 € ilmaisveto
 5. Asiakas voi lunastaa joko 25 euron tai 50 euron ilmaisvedon. Ilmaisvedon suuruus määräytyy ensitalletussumman perusteella. Pienin ilmaisvetoon oikeuttava talletussumma on 25 euroa.
 6. 25 euron ilmaisveto: Asiakkaan tulee tallettaa 25-49,99 euroa ensimmäisellä talletuskerralla ja panostaa vähintään 25 euroa vedonlyönnissä (minimikerroin 1.50/kuponki) saadakseen 25 euron ilmaisvedon EM-finaaliin.
 7. 50 euron ilmaisveto: Asiakkaan tulee tallettaa vähintään 50 euroa ensimmäisellä talletuskerralla ja panostaa vähintään 50 euroa vedonlyönnissä (minimikerroin 1.50/kuponki) saadakseen 50 euron ilmaisvedon EM-finaaliin..
 8. Voit käyttää ilmaisvedon mihin tahansa 11.7. klo 21.00 CET alkavan EM-finaalin Italia vs. Englanti -ottelun vedonlyönnin kohteeseen, joko pre-match tai livevedonlyönnin kohteisiin. Aktivoi ilmaisveto rastittamalla vetokupongilla näkyvä "Ilmaisveto"-ruutu.
 9. Ilmaisveto on käytettävä ennen Italia - Englanti EM-finaalin päättymistä. Mikäli vetoa ei käytetä ottelun aikana, saatavilla oleva ilmaisveto mitätöityy.
 10. Ilmaisvedon nettovoitot maksetaan bonuksena, joka on kierrätettävä 3 kertaa vedonlyönnissä minimikertoimella 1.50 30 päivän kuluessa. Vain ratkenneet vedot edistävät kierrätysehdon täyttymistä. Järjestelmävedot eivät täytä kierrätysehtoa
 11. Käyttöjärjestys: kotiutettavissa olevat varat, lukitut varat, bonusvarat. Kaikki varasi otetaan huomioon kierrätysehdon täyttymisessä.
 12. Jos bonuksen kierrätysehtoja ei ole täytetty ja bonusta muutettu oikeaksi rahaksi 30 päivän kuluessa, sekä bonus että sillä saadut voitot mitätöidään. - Jos peruutat saamasi bonuksen, menetät bonuksen ja sen mahdollisesti kerryttämät voitot..
 13. Käyttöjärjestys: kotiutettavissa olevat varat, lukitut varat, bonusvarat. Kaikki varasi otetaan huomioon kierrätysehdon täyttymisessä.
 14. Tervetulotarjous ei koske pelaajia, jotka käyttävät Paysafecardia, Skrilliä (Moneybookers) tai Netelleriä talletusten tekemiseen.
 15. Jos käy ilmi, että asiakas tai asiakasryhmä on itsenäisesti tai yhteistyössä lyönyt vedon tai vetoja, joissa bonuksen, riskittömän vedon, ilmaisvedon tai paranneltujen kertoimien ansiosta veto voittaa tuloksesta riippumatta, Betsson Group perii bonusrahat takaisin. Betsson Group voi myös mitätöidä ilmaisvedot, riskittömät vedot tai mitkä tahansa muut talletusbonuksen avulla rahoitetut vedot.
 16. 100 %:n talletusbonus
 17. Tämä Betssonin Vedonlyönnin tarjous koskee vain Suomessa asuvia asiakkaita. Tarjouksen voi käyttää vain kerran asiakasta, IP-osoitetta tai kotitaloutta kohden.
 18. Pienin 100 % talletusbonukseen oikeuttava talletussumma on 10 €. Suurin maksettava bonussumma on 100 €.
 19. Bonusrahat tulee kierrättää 6 kertaa ennen kotiutusta vähintään kertoimella 1,50 per kuponki.
 20. Jos bonuksen kierrätysehtoja ei ole täytetty ja bonusta muutettu oikeaksi rahaksi 30 päivän kuluessa, sekä bonus että sillä saadut voitot mitätöidään. - Jos peruutat saamasi bonuksen, menetät bonuksen ja sen mahdollisesti kerryttämät voitot.
 21. Bonussumma (korkeintaan 100 €) ja bonuksen hankkimiseen käytetty talletussumma (korkeintaan 100 €) ovat lukittuna kunnes kierrätysehto on täyttynyt. Jos tallettamasi summa on suurempi kuin bonukseen vaadittu summa, yli menevä osa on vapaasti kotiutettavissa.
 22. Käyttöjärjestys: kotiutettavissa olevat varat, lukitut varat, bonusvarat. Kaikki varasi otetaan huomioon kierrätysehdon täyttymisessä.
 23. Bonusrahat täytyy kierrättää Vedonlyönnissä. Vain ratkenneet vedot edistävät kierrätysehdon täyttymistä. Järjestelmävedot eivät täytä kierrätysehtoa.
 24. Bonus mitätöidään, jos kierrätysehtoja yritetään täyttää panostamalla saman pelitapahtuman kaikille lopputuloksille millä tahansa Betsson Groupin hallinnoimilla sivustoilla (lisätietoja asiakastuesta).
 25. Tervetulotarjous ei koske pelaajia, jotka käyttävät Paysafecardia, Skrilliä (Moneybookers) tai Netelleriä talletusten tekemiseen.
 26. Jos käy ilmi, että asiakas tai asiakasryhmä on itsenäisesti tai yhteistyössä lyönyt vedon tai vetoja, joissa bonuksen, riskittömän vedon, ilmaisvedon tai paranneltujen kertoimien ansiosta veto voittaa tuloksesta riippumatta, Betsson Group perii bonusrahat takaisin. Betsson Group voi myös mitätöidä ilmaisvedot, riskittömät vedot tai mitkä tahansa muut talletusbonuksen avulla rahoitetut vedot.
 27. Betsson Group varaa harkintansa mukaan oikeuden tarkistaa asiakkaiden henkilöllisyyden pyytämällä asiakkaita esittämään tarvittavat asiakirjat tai henkilöllisyystodistukset ja/tai ottamalla yhteyttä asiakkaisiin ennen bonusten, ilmaisvetojen, riskittömien vetojen tai tarjousten maksamista asiakkaiden tilille.
 28. Betsson.com varaa oikeuden tehdä muutoksia tarjoukseen tai keskeyttää sen milloin tahansa ja mistä tahansa syystä.
 29. Haluamme pelaajiemme pitävän hauskaa pelatessaan. Siksi kehotamme sinua aina pelaamaan vastuullisesti. Vastuullisen palaamisen työkalujemme avulla voit asettaa itsellesi pelirajoituksia sekä itsellesi sopivan pelibudjetin. Näin pelaaminen pysyy hallinnassa ja hauskana ajanvietteenä.
 30. Betsson varaa oikeuden sulkea tilisi ja takavarikoida kaikki tililläsi olevat varat, jos todisteita väärinkäytöstä tai vilpistä on havaittavissa.
 31. Säännöt ja ehdot päivitetty viimeksi 2.7.2021 21.06 CET.