Betwayltä 25€ ilmaisveto joka viikko!

Julkaistu: 23.10.2017 08:30


Betwayltä 25€ ilmaisveto joka viikko!
Betwayn ilmaisvetoklubi jakaa 25€ edestä ilmaisvetoja joka viikko!
Lyömällä viikon aikana kolme tai enemmän kohteita sisältäviä vetoja, eli ns. triploja 25€ panoksella minimikertoimella 3, palkitaan sinut 25€ ilmaisvedoilla! Kampanjaviikko käynnistyy aina jokaisena lauantaina klo 02:00 ja päättyy seuraavana lauantaina klo 01:59.

Saadaksesi ilmaisvedot, sinulla tulee olla voimassa oleva pelitili ja osallistua kampanjaan Betway plus-kampanjasivulla. Klikkaamalla ilmaisvetokampanjasta "Osallisu nyt" painiketta, olet mukana ja voit aloittaa triplojen pelaamiseen mihin tahansa markkinaan, paitsi tehostettuihin kertoimiin tai Betwayn boosteihin. Jos sinulla ei ole vielä pelitiliä Betwayllä, voit siirtyä sivustolle suoraan alta löytyvästä linkistä.


Betway ilmaisvedot joka viikko


Saat ilmaisvedot itsellesi kahdessa osassa. Ensimmäinen 12,5€ ilmaisvedon saat lauantaina klo 12:00, joka on käytettävissä maanantaihin klo 14:00 saakka. Toisen 12,5€ ilmaisvedon saat maanantaina klo 16:00 ja on käytettävissä perjantaihin klo 16:00 saakka. Muista lyödä uudet 25€ triploina kuitenkin viikon aikana, jotta saat ilmaisvedot myös seuraavalle viikolle.

Säännöt ja ehdot


1. Kampanjaviikko alkaa lauantaina klo 02:00
2. Kampanjaviikko päättyy seuraavana lauantaina klo 01:59
3. Minimikerroin yhdistelmävedolle on 3
4. Järjestelmävedot, tehostetut kertoimet, betwayn boostit tai esports-kohteet eivät osallistu kampanjaan
5. Ilmaisveto maksetaan kahdessa 12,5€ osassa
6. Ilmaisveto pitää käyttää kerralla
7. Ilmaisvetoa ei voi käyttää monilinjavetoihin (Trixie, Patent, Yankees)

Betway tervetuliaistarjous


Jos olet uutena pelaajana liittymässä sivustolle, Betway bonus on sinun. Betwayn tervetuliaistarjouksena on 100%/100€ bonus, jolla saat tuplattua tallettamasi rahamäärän 100€ saakka.

Minimitalletus bonuksen saamiseksi on 10€ ja maksimi 100€, jolla saat tilillesi 200€ pelattavaa. Kierrätysvaatimus Betwayllä on verrattaen helppo, 6x kertaa minimikertoimella 1,75.

Koska kyseessä on valtava brittiyhtiö, pystyy Betway tarjoamaan huomattavasti parempia kertoimia sekä palveluita, mitä monikaan muu yhtiö. Ennen kaikkea sivusto on erikoistunut live-vetoon, eSports-kertoimiin sekä luonnollisesti jalkapalloon.

Myös esimerkiksi virtuaali-vedonlyönti on Betwayn sivustolla isossa osassa. Betway sivustona panostaakin siis selkeästi erilaisempiin, innovatiivisiin lajeihin sekä palveluihin.

Betway