Katso Bologna - AC Milan suorana Betsafen sivuilla!

Katso Bologna - AC Milan suorana Betsafen sivuilla!
Bologna - AC Milan suorana Betsafen sivuilla 23.10. kello 21:45!

Bologna - AC Milan live stream 23.10.2021Betsafen sivuilla lauantai-iltana Serie A:n matsi Bologna vastaan AC Milan. AC Milan on sarjakakkonen ja Bolognan sijoitus on kahdeksan matsin jälkeen kahdeksas. AC Milan on komeassa neljän voiton putkessa, viimeksi meni nurin Verona 3-2.

AC Milanin menestyksen tae on se, että joukkueessa on edelleen mukana 40-vuotias Zlatan Ibrahimovic. Kovin paljon Zlatan ei enää kentälle tee, mutta Zlatan Suuren henkinen tuki on mittaamattoman arvokasta.

Verona-ottelussa Zlatan tuli kentälle, kun vajaa vartti oli jäljellä. Minuutti tästä, ja AC Milanin Gunter teki oman maalin. AC Milan ei tästä kuitenkaan murtunut, vaan homma hoidettiin maaliin.
Kuinka sujuu tänään Bolognaa vastaan? Milloin Zlatan päästetään vapaaksi kentälle?

Avaa Betsafen live stream lauantaina kello 21:45. Tarjolla Bologna vastaan AC Milan. Kovin montaa tilaisuutta ei enää tule nähdä Zlatania tositoimissa.

Betsafe: Katso Bologna - AC Milan Betsafen sivuilta! >>


Betsafella otteluiden katsominen vaatii pelitilin, sekä vähintään 0,01 € eli vain yhden sentin verran rahaa pelitilillä. Yhdellä sentillä näet hamaan tulevaisuuteen saakka kaiken live stream -sisällön. Otteluiden katsominen siis vaatii ainakin minimitalletuksen tekemisen.

Betsafe: Katso Bologna - AC Milan Betsafen sivuilta! >>