Katso Bolzano - HIFK live stream suorana!

Julkaistu: 01.09.2018 11:26


Katso Bolzano - HIFK live stream suorana!
Katso CHL ottelu Bolzano - HIFK Nordicbetin live streamista!

Bolzano - HIFK


HIFK aloitti CHL-urakkansa ottelulla puolalaista Tychyä vastaan ja joukkue raapikin 3-5 vierasvoiton mukaansa. HIFK:n onnistujia oli ottelussa Motin kahdella maalilla, Kankaanperä, O´Connor ja Lessio. Nyt HIFK lähtee kaatamaan italialaista Bolzanoa, joka tulee olemaan hyvinkin samantasoinen vastus kuin Tychy.

Ottelu alkaa sunnuntaina kello 19:30 alkaen. Stadin Kingit tulevat tämän kamppailun myös viemään nimiinsä.

Voit katsoa ottelun netissä helposti. Sinun tulee ainoastaan liittyä Nordicbetille ja pelitilisi saldo tulee olla vähintään 1€. Ottelun nähdäksesi sinun siis tulee tehdä talletus, mutta talletusta ei tarvitse käyttää rahapelaamiseen, vaan voit nostaa sen pois myöhemmin. Käytännössä ottelun katsominen on siis ilmaista.
Nordicbet: siirry katsomaan matsia suorana tästä >>

Voit tallettaa Nordicbetille seuraavin menetelmin:

Verkkopankit (Nordea, OP, Danske/Sampo, Säästöpankki/Aktia,POP-pankki, Ålandsbankin, Handelsbankenin, Tapiola ja S-Pankki)
Tavallinen pankkisiirto
Visa, Mastercard, Visa Electron ja Maestro -kortit
Skrill
Neteller
Paysafecard

Minimitalletus Nordicbetille on 10€ kaikilla talletustavoilla.

Liity Nordicbetille suoraan tästä --->>

Maalikooste Tychy - HIFK ottelusta
Hyödynnä myös tervetuliaisbonuksesi!


Nähdäksesi Bolzanon ja HIFK:n ottelun live stream -lähetyksen, sinun ei tarvitse lyödä omalla rahallasi lainkaan vetoa. Mikäli kuitenkin haluat iskeä vedot sisään, kannattaa se tehdä samalla sivustolla uudella bonuksella!

Kaikki uudet Nordicbetille liittyneet saavat ensimmäiselle talletukselleen jopa 100% bonusta 100€ saakka. Talletat siis vaikkapa 20€ nähdäksesi ottelun, voit samalla lyödä vetoja 40€ edestä! Maksimibonus on 100€ pelaajaa kohden. Voit lukea lisää uuden pelaajan bonuksesta Nordicbet-arvostelustamme täältä --->>