Katso Dortmund - Bayern live stream!

Julkaistu: 03.11.2017 07:26


Katso Dortmund - Bayern live stream!
Borussia Dortmund ja Bayern München kohtaavat ensimmäistä kertaa tällä kaudella lauantaina 4.11. kello 19:30 alkaen. Näet ottelun ilmaiseksi ja suorana netissä live stream -lähetyksen avulla.

Dortmund - Bayern Live stream


Borussia Dortmund ja Bayern München kohtaavat ensimmäistä kertaa tällä kaudella. Ottelu alkaa lauantaina. klo 19:30 alkaen. Matsin näet suorana ja ilmaiseksi Nordicbetin live stream-palvelusta.

Voit katsoa ottelun netissä helposti. Sinun tulee ainoastaan liittyä Nordicbetille ja pelitilisi saldo tulee olla vähintään 1€. Ottelun nähdäksesi sinun siis tulee tehdä talletus, mutta talletusta ei tarvitse käyttää rahapelaamiseen, vaan voit nostaa sen pois myöhemmin. Käytännössä ottelun katsominen on siis ilmaista.

Lisäksi, mikäli jätät euron pelitilin tilillesi, voit katsoa kaikki Bundesliigan ottelut koko kauden ajan, ilman jatkuvia kuukausimaksuja. Saat yhdellä eurolla katsottavaksesi kaikki Bundesliigan ottelut koko kauden ajaksi.

Liity Nordicbetille suoraan tästä --->>

Voit tallettaa Nordicbetille seuraavin menetelmin:

Verkkopankit (Nordea, OP, Danske/Sampo, Säästöpankki/Aktia,POP-pankki, Ålandsbankin, Handelsbankenin, Tapiola ja S-Pankki)
Tavallinen pankkisiirto
Visa, Mastercard, Visa Electron ja Maestro -kortit
Skrill
Neteller
Paysafecard

Minimitalletus Nordicbetille on 10€ kaikilla talletustavoilla.

Bundesliiga ilmaiseksi netissä - kaikki ottelut!


Suomessa kaudella 2017-2018 mikään media ei ikävä kyllä näytä Bundesliiga -otteluita kanavillaan tai suoratoistopalveluissaan. Eurosport näytti pitkään kaikki Bundesliiga -ottelut, mutta enää tuokaan ei ole mahdollista, kun Eurosport ja Discovery luopuivat oikeuksista.

Suomalaisilla Bundesliigan jännittäjillä on kuitenkin edelleen mahdollisuus nauttia otteluista Suomesta käsin, turvallisesti ja laillisesti. Vedonlyöntisivusto Nordicbet on nimittäin ostanut oikeudet Bundesliigan näyttämiseen ja esittää sivustollaan kaikki Bundesliigan ottelut suorina sekä ilmaisina live stream -lähetyksinä.

Bundesliga live stream -palvelun saa näkyviin siis kaikki, joilla on rekisteröity Nordicbetin pelitili (tämä vaihe on ilmainen) sekä vähintään yksi euro (1€) talletettuna pelitilillä.
Katso Bundesliigaa ilmaiseksi Nordicbetin sivustolla >>

Hyödynnä myös tervetuliaisbonuksesi!


Nähdäksesi Dortmundin ja Bayernin live stream -lähetyksen, sinun ei tarvitse lyödä omalla rahallasi lainkaan vetoa. Mikäli kuitenkin haluat iskeä vedot sisään, kannattaa se tehdä samalla sivustolla uudella bonuksella.

Kaikki uudet Nordicbetille liittyneet saavat ensimmäiselle talletukselleen jopa 100% bonusta 100€ saakka. Jos talletat siis 100 euroa, saat 200 euroa pelirahaa vedonlyöntiin. Voit toki tallettaa myös vähemmän.

Talletat siis vaikkapa 20€ nähdäksesi ottelun, voit samalla lyödä vetoja 40€ edestä! Voit lukea lisää uuden pelaajan bonuksesta Nordicbet arvostelustamme tai siirtyä suoraan sivustolle www.nordicbet.com.

Nordicbet