Katso Boston Red Sox - New York Yankees suorana Unibet TV:stä!

Katso Boston Red Sox - New York Yankees suorana Unibet TV:stä!
Boston Red Sox - New York Yankees suorana Unibet TV:ssä 25.7. kello 20:10!

Boston Red Sox - New York Yankees live stream 25.7.2021


Jos olympialaisten seuraaminen kyllästyttää tai ei sitten ole alun alkaenkaan innostanut, niin sunnuntai-iltana MLB:ssä pelataan klassikkomatsi Boston Red Sox vastaan New York Yankees Fenway Parkilla. Unibet TV näyttää ottelun suorana!

Boston on tällä kaudella ollut hyvässä kunnossa. Se on American Leaguen ykkönen yhdessä Tampa Bayn kanssa. Pudotuspelipaikka on omissa käsissä.

New York Yankees taas on ollut kehno. Kovaksi arvioitu sisäpeli on pettänyt täysin. Viime matsissa Yankees on ottamassa jälleen yhtä tappiota Bostonia vastaan, kunnes aivan yllättäen joukkue paukutti kahdeksannessa vuoroparissa neljä juoksua.

Kuinka käy nyt? Oliko viime matsi käännekohta vai jonkinlainen notkahdus Bostonilta ja hetkellinen piristys Yankeesilta!

Avaa Unibet TV sunnuntaina kello 20:10! MLB:n klassikko Boston Red Sox – New York Yankees!

Unibet TV: Katso Boston Red Sox - New York Yankees täältä >>

Unibetilla otteluiden katsominen vaatii pelitilin, sekä vähintään 0,01 € eli vain yhden sentin verran rahaa pelitilillä. Yhdellä sentillä näet hamaan tulevaisuuteen saakka kaiken live stream -sisällön. Otteluiden katsominen siis vaatii ainakin minimitalletuksen tekemisen.

Unibet TV: Katso Boston Red Sox - New York Yankees täältä >>