Katso Brasilia - Peru suorana Unibet TV:stä!

Julkaistu: 05.07.2021 18:13

Katso Brasilia - Peru suorana Unibet TV:stä!
Brasilia - Peru suorana Unibet TV:stä 6.7. kello 02:00!

Brasilia - Peru live stream 6.7.2021


Copa Americassa Brasilia vastaan Peru. Häviäjä putoaa. Viime kierroksella Brasilia oli jo tiukilla Chilen kanssa. Brassit tekivät avausmaalin, mutta peli meni hankalaksi, kun Gabriel Jesus ajettiin karatepotkun jälkeen suihkuun.

Ottelu oli kahden vuoden takaisin Copa America -finaalin uusinta. Silloin Brasilia voitti Perun 3-1. Alkulohkossakin joukkueet kohtasivat, ja sen matsin Brasilia voitti selvästi 4-0.

Nyt on eri tilanne. Kerrasta poikki -matsiin lähdetään eri tavalla kuin alkulohkon peliin, varsinkin kun Copa Americassa lähes kaikki joukkueet jatkavat alkulohkoista jatkoon.

Brasilian ja Perun ottelu alkaa tiistaina kello kaksi aamuyöllä. Unibet TV näyttää ottelun! Älä ole laiskuri, herää tai pysy hereillä katsomaan kunnon futista!

Unibet TV: Katso Brasilia - Peru täältä >>

Unibetilla otteluiden katsominen vaatii pelitilin, sekä vähintään 0,01 € eli vain yhden sentin verran rahaa pelitilillä. Yhdellä sentillä näet hamaan tulevaisuuteen saakka kaiken live stream -sisällön. Otteluiden katsominen siis vaatii ainakin minimitalletuksen tekemisen.

Unibet TV: Katso Brasilia - Peru täältä >>