Mr Greenin uusille asiakkaille 20,00 kerroin Brasilian voitolle Serbiaa vastaan!

Mr Greenin uusille asiakkaille 20,00 kerroin Brasilian voitolle Serbiaa vastaan!
Mr Green tarjoaa uusille pelaajille jättikerrointa 20,00, jos Brasilia voittaa Serbian torstaina.
Ottelun pitkävetovihje

Vedonlyöntisivusto Mr Green tarjoaa uusille pelaajilleen huikeaa kerrointa Brasilialle, kun jalkapallon MM-kisojen suurin ennakkosuosikki avaa kisataipaleensa Serbiaa vastaan torstai-iltana kello 21 alkavassa ottelussa.

Tavallisesti kerroin on nimittäin 1,50, mutta nyt se on boostattu aina 20,00 asti! Tämä on yksinkertaisesti huippumahdollisuus jokaiselle, joka ei ole vielä aiemmin liittynyt Mr Greenille.

Rajattomasti ei tapahtuman todennäköisyyteen nähden aivan liian isoa kerrointa pääse toki hyödyntämään. Panostaminen on rajattu Mr Greenin uusille asiakkaille ja maksimipanos on yksi euro. Mahdollinen voitto maksetaan ilman kierrätysvaatimuksia, eli pääset suoraan kotiuttamaan voitot tai jatkamaan pelaamista. Jos olet vielä onnistunut välttämään tunnusten tekoa Mr Greenille, älä enää aikaile vaan hyppää mukaan kampanjaan alla olevasta painikkeesta!

Osallistu tästä!


+Säännöt ja ehdot


  • Tarjous on vain voimassa uusille pelaajille.
  • Kaikki ilmaisvedolla saadut voitot ovat käteistä ilman kierrätysvaatimuksia.
  • Tarjous on voimassa 16. marraskuuta kello 18:30 Suomen aikaa asti.
  • Tämä korotetun kertoimen kampanja koskee HIFK:n ja Lukon välistä jääkiekko-ottelua.
  • Korotettu kerroin on tarkoitettu yksinomaan HIFK:n voitosta varsinaisella peliajalla. Vain korkeintaan 1€ yksittäisvedot hyväksytään.
  • Korotettu kerroin on valittavissa vetokupongilla sen jälkeen, kun kohde on lisätty kupongille ja se on käytettävä ennen ottelun alkua. Ottelun alettua ei korotettua kerrointa voi enää lunastaa.
  • Jos pelaaja asettaa nostopyynnön ennen kuin tarjouksen lunastamisehdot on täytetty tai jos vedot mitätöidään, luopuu hän korotetuista kertoimista.
  • Yksi pelaaja voi lunastaa tarjouksen kerran. Voitot maksetaan pelaajan pelitilille käteisenä.