Katso Bröndby - VPS suorana!

Julkaistu: 09.07.2017 00:30


Katso Bröndby - VPS suorana!
VPS kohtaa toisella karsintakierroksella Teemu Pukin ja Bröndbyn. Katso ottelu suorana!

Bröndby - VPS live stream


VPS päihitti Olimpija Ljubljanan hienosti ensimmäisellä kierroksella ja kohtaa nyt Bröndbyn ja Teemu Pukin. Unibet TV on näyttänyt kaikki suomalaisten eurokarsintojen vierasottelut suorina lähetyksinä ja nyt pääset katsomaan myös tätä ottelua ilmaiseksi! Ottelu käydään torstaina 13.7 klo 19:30 alkaen.

Alla on helpot ohjeet, miten saat Bröndby - VPS live stream -lähetyksen näkyviin.

Miten näen VPS:n ottelun?


Ottelun näkeminen on helppoa. Sinun tulee olla vain rekisteröityneenä Unibetille ja pelitililläsi tulee vähintään 0,01€ eli yksi sentti rahaa. Ottelun katsominen siis vaatii talletuksen, mutta Bröndby - VPS live stream ei vaadi rahapelaamista. Voit siirtää talletuksen myöhemmin takaisin ja katsoa ottelun ilmaiseksi.

Helpot ohjeet VPS:n otteluunUnibet

Bröndby - VPS - Voiko Vepsu venyä taas?


VPS saa vastaansa tanskalaisen Bröndbyn, mikä sijoittui omassa kansallisessa sarjassaan viime vuonna toiseksi.

Kausi päättyi toukokuun lopulla ja Tanskan kakkonen saa suoran paikan UEL-karsintojen toiselle kierrokselle, joten Bröndbylla ei ole tosipeleistä tuntumaa sitten toukokuun.
VPS saa vastaan Bröndbyn. Kuvassa Bröndbyn logo.


Tanskalaiset ovatkin pelanneet reilusti harjoitusotteluita kesä-heinäkuussa. Viisi harjoitusottelua on tuonut neljä voittoa ja yhden tappion. VPS sen sijaan ei ole hävinnyt otteluakaan sitten toukokuun 24. päivän. Tämän jälkeen Vepsu on raapinut putkeen viisi voittoa ja neljä tasapeliä.

VPS:n voitto avauskierroksella oli jäätävä suoritus. Huomattavasti kovemmalla budjetilla operoiva Olimpija Ljubljana jäi täysin VPS:n jalkoihin, kun vaasalaiset nollasivat slovenialaiset yhteismaalein 2-0.

Nyt vastus kovenee entisestään, mutta VPS voi pelata täysin vailla paineita. Lisäksi VPS pelaa tällä hetkellä todellisessa hurmoksessa, joten sitä voi olla vaikea pysäyttää. Vaasalaiset tulevat varmasti antamaan pallonhallinnan suosikille, mutta mikäli oma puolustuspeli pysyy edellispeleissä nähdyssä kontrollissa, ei jatkopaikka ole aivan mahdoton ajatus. Varsinkin, kun ottelu on tanskalaisille ensimmäinen sitten toukokuun lopun, missä se joutuu tosipaikan eteen.

Suomalaisittain parista tekee luonnollisesti mielenkiintoisen se tosiasia, että Bröndbyn paidassa pelaa muuan Teemu Pukki. Pukki vs. VPS -asetelma onkin äärimmäisen maukas, eikä sitä sovi missata.

Voit lukea lisää vedonlyöntisivustojen tarjoamista urheilulähetyksistä live stream -sivultamme.

Unibetilla näet Bröndby-VPS -ottelun live stream lähetyksen netissä