Katso NBA-ottelu Brooklyn Nets - Chicago Bulls suorana netissä!

Julkaistu: 08.02.2019 10:13


Katso NBA-ottelu Brooklyn Nets - Chicago Bulls suorana netissä!
Katso Lauri Markkasen Chicago Bullsin ottelu Brooklyn Netsiä vastaan suorana lähetyksenä Nopeampi.comilla lauantaina 9.2.2019 klo 02:30 alkaen!

Brooklyn Nets - Chicago Bulls live stream 9.2.2019


Lauri Markkanen ja Chicago Bulls matkaavat Brooklyn Netsin vieraaksi koripallon NBA:ssa. Ottelun näet suorana Nopeampi.comin tarjoamasta ilmaisesta live streamista varhain lauantaina. Pääset katsomaan ottelua ilman rekisteröitymistä, mistä Nopeampi.com on tunnettu.

Näet kaikki NBA-ottelut suorina lähetyksinä netissä helposti vain kirjautumalla suoraan verkkopankkitunnuksillasi. Säästät siis reilusti aikaa, kun sinun ei tarvitse luoda erillistä pelitiliä, varmistella henkilötietojasi, vaan kaikki nämä hoituvat heti kättelyssä verkkopankkitunnistuksen avulla. Pelien näkeminen vaatii vähintään yhden sentin eli 0,01€ varat pelitililläsi, jonka jälkeen saat kaiken live stream sisällön katsottavaksi.

Näin pääset katsomaan live streamin:


NOPEAMPI: SIIRRY KATSOMAAN OTTELUA TÄSTÄ >>

Nopeampi.com toimii ilman rekisteröitymistä


Nopeampi.comille et tarvitse minkäänlaista erillistä rekisteröintiä, vaan tunnistautuminen tapahtuu moderniin tyyliin pankkitunnuksien kautta ensimmäisen talletuksen yhteydessä. Talletukset toimivat helposti ja nopeasti kaikkien kotimaisten verkkopankkien kautta.

Rahapelaamista NBA-ottelun katsominen ei siis vaadi. Toki pienellä betsillä matsiin saa aivan uudella tavalla lisää jännitystä. Nopeampi.com tarjoaa erittäin kilpailukykyiset kertoimet myös tähän otteluun, jotka kannattaa hyödyntää vähintään viihdetarkoituksessa. Sivuston live stream tarjonta on vertaansa vailla, joten kannattaa pitää pientä saldoa sivustolla myös vastaisen varalta.

Lisätietoja sivustosta voit lukea Nopeampi.com-arvostelustamme täältä --->>

Brooklyn Nets - Chicago Bulls: Ottelun lähtökohdat


Brooklyn Nets lähtee kotiotteluunsa selvänä ennakkosuosikkina. Joukkue on monen vuoden korpivaelluksen jälkeen palannut jälleen uskottavaksi tekijäksi NBA:ssa ja voittoprosenttikin on pitkästä aikaa yli .500.

Chicago Bulls on puolestaan vahvasti jälleenrakennuksen kourissa. Suomalaistähti Lauri Markkanen on kuitenkin huimassa vireessä, kahteen edellismatsiin "The Finnisher" on takonut molempiin 30 pinnaa.
Katso NBA-ottelu Brooklyn Nets - Chicago Bulls suorana netissä!Nets tuhosi yhdellä kaupalla tulevaisuutensa vuosikymmenen alkupuolella. Menestystä hakenut seura hankki kokemusta riveihinsä kun jättikaupassa Boston Celticsistä joukkueen riveihin siirtyivät mm. legendat Paul Pierce ja Kevin Garnett. Menestystä ei tullut ja kun mukana meni myös iso kasa kärkipään varausvuoroja, joukkue on ollut melkoisessa pattitilanteessa viime vuodet.

Toimintaa on kuitenkin tervehdytetty ja uusi päävalmentaja Kenny Atkinson on tehnyt loistavaa työtä käytettävissä olevilla palasilla. Nimenomaan pelaajien kehittäjänä tunnettu Atkinson on nostanut useampiakin menetetyiksi tapauksiksi julistettuja pelaajia aivan uudelle tasolle. Joukkue hankki vastikään myös lisää kokemusta ja voimaa isoon päähän, kun pieneen rooliin Raptorsissa jäänyt sentteri Greg Monroe siirtyi Netsin riveihin.

Bulls on keskellä vaihtelevasti sujuvaa jälleenrakennusta. Joukkue on nuori ja osin myös potentiaalinen, mutta silti Lauri Markkanen on harvoja Bullsin varmoja tulevaisuuden nimiä. Markkanen on hurjassa vireessä ja iso osa Bullsin hyökkäyksestä kulkenee Netsiäkin vastaan suomalaisen kautta. Viikolla Bulls sekoitti pakkaa hankkimalla pitkään havittelemansa ison laiturin Otto Porterin Wizardsista, toiseen suuntaan lähtivät Bobby Portis ja Jabari Parker.
NOPEAMPI: SIIRRY KATSOMAAN OTTELUA TÄSTÄ >>