Katso Brooklyn Nets - Minnesota Timberwolves primetime aikaan suorana!

Julkaistu: 23.11.2018 11:15


Katso Brooklyn Nets - Minnesota Timberwolves primetime aikaan suorana!
Suomalaiset näkevät NBA:ta tänään prime time aikaan ja voit katsoa ottelun Brooklyn Nets vs Minnesota Timberwolves suorana lähetyksenä klo 19:00!
NBA:ssa pelataan iso kierros perjantaina ja myös suomalaiset pääsevät katsomaan NBA:ta parhaaseen katseluaikaan! Näet Brooklyn Nets vs Minnesota Timberwolves ottelun suorana klo 19:00 alkaen. Kaikki NBA-ottelut näkee suorana Nordicbetin live streamistä!

Voit katsoa ottelun netissä helposti. Sinun tulee ainoastaan liittyä Nordicbetille ja pelitilisi saldo tulee olla vähintään 1€. Ottelun nähdäksesi sinun siis tulee tehdä talletus, mutta talletusta ei tarvitse käyttää rahapelaamiseen, vaan voit nostaa sen pois myöhemmin. Käytännössä ottelun katsominen on siis ilmaista.
Nordicbet: siirry katsomaan matsia suorana tästä >>

Voit tallettaa Nordicbetille seuraavin menetelmin:

Verkkopankit (Nordea, OP, Danske/Sampo, Säästöpankki/Aktia,POP-pankki, Ålandsbankin, Handelsbankenin, Tapiola ja S-Pankki)
Tavallinen pankkisiirto
Visa, Mastercard, Visa Electron ja Maestro -kortit
Skrill
Neteller
Paysafecard

Minimitalletus Nordicbetille on 10€ kaikilla talletustavoilla.


Brooklyn - Minnesota ottelun lähtökohdat


Tämän ottelun joukkueet tulevat eri konferensseista ja eivät kohtaa toisiaan kovinkaan usein. Monien yllätykseksi Brooklyn on pystynyt ottamaan sellaisia voittoja, mitä heidän ei ehkä lähtökohtaisesti olisi pitänyt pystynyt voittamaan ja Minnesota kovine odotuksineen on tässä vaiheessa läntisen konferenssin toiseksi viimeisenä. Vaikkei joukkueet kohtaa kuin kahdesti kaudessa, ovat Brooklyn ja Minnesota kohdanneet jo tällä kaudella, juurikin reilu viikko sitten. Minnesota voitti tuon ottelun kotikentällään 120-113.

Minnesota pääsi juuri eroon Jimmy Butlerista ja sai tilalle Robert Covingtonin, Dario Saricin sekä Jerryd Bayllesin. Covington ja Saric ovat heti olleet hyvässä vedossa ja isossa roolissa Minnesotassa ja muutos on tehnyt hyvää joukkueelle. Treidin jälkeen Minnesota voitti heti kolme ottelua peräkkäin. Tänään Minnesota lähtee hienoisena ennakkosuosikkina otteluun ja ensimmäiseen tämän vieraskiertueen otteluun.
Katso Brooklyn - Minnesota live stream!
Hyödynnä myös tervetuliaisbonuksesi!


Nähdäksesi Brooklynin ja Minnesotan ottelun live stream -lähetyksen, sinun ei tarvitse lyödä omalla rahallasi lainkaan vetoa. Mikäli kuitenkin haluat iskeä vedot sisään, kannattaa se tehdä samalla sivustolla uudella bonuksella!

Kaikki uudet Nordicbetille liittyneet saavat ensimmäiselle talletukselleen jopa 100% bonusta 100€ saakka. Talletat siis vaikkapa 20€ nähdäksesi ottelun, voit samalla lyödä vetoja 40€ edestä! Maksimibonus on 100€ pelaajaa kohden. Voit lukea lisää uuden pelaajan bonuksesta Nordicbet-arvostelustamme täältä --->>