Katso Buffalo Bills - New England Patriots suorana Bet365:n sivuilla!

Katso Buffalo Bills - New England Patriots suorana Bet365:n sivuilla!
Buffalo Bills - New England Patriots suorana Bet365:n sivuilla 7.12. kello 03:15!

Buffalo Bills - New England Patriots live stream 7.12.2021NFL:n Monday Night Footballissa pelataan AFC:n itälohkon voitosta. Patriots pitää nyt ykköspaikkaa ja Bills on voiton päässä kakkosena.
Kun Tom Brady jätti Patriotsin pari kautta sitten, niin joukkueen ajateltiin ajautuvan useamman kauden jälleenrakennusvaiheeseen. Kävikin niin, että valmentajavelho Bill Belichick hoiti homman yhdessä vuodessa. Patriots on taas niin hyvä, että mahdollisuudet ovat vaikka mihin. Puolustus on erinomainen ja rookie-QB Mac Jones hoitaa oman hommansa.

Buffalo Bills oli kauden alla ja vielä alkukaudesta vahva Super Bowl -ehdokas, mutta pikku hiljaa homma on alkanut hajota. Joukkue on pelannut muutaman umpikehnon matsin, kuten 6-9 -tappio surkealle Jacksonvillelle.

Jos NFL kiinnostaa eikä uni tule kolmen jälkeen ensi yönä, niin avaa Bet365:n live stream. Matsina Bills vastaan Patriots!

Näin katsot Buffalo Bills - New England Patriots -ottelun:

Bet365:llä otteluiden katsominen vaatii aktiivisen pelitilin tai, että pelitililtä on lyöty vetoa edellisen 24 tunnin aikana. Avaa tili ja pidä se aktiivisena. Näet huiman määrän huippu-urheilua!

Bet365: Siirry sivustolle & lunasta 50€ bonus ››