Katso Cadiz - Barcelona suorana Unibet TV:stä!

Katso Cadiz - Barcelona suorana Unibet TV:stä!
Cadiz - Barcelona suorana Unibet TV:ssä 23.9. kello 23:00!

Cadiz - Barcelona live stream 23.9.2021FC Barcelonan leirissä alkaa jo tunnelma kiristyä. Keskiviikon lehdistötilaisuudessa päävalmentaja Ronald Koeman ei enää suostunut vastaamaan kysymyksiin, hän tuli paikalle, piti puheen paperista ja lähti pois.

Barca ei ole vielä La Ligassa hävinnyt otteluakaan, mutta silti pudotus takavuosien loistavasta joukkueesta on niin jyrkkä, että menestyksellä hemmoteltu seura alkaa jo panikoida. Viimeksi Barca pelasi kotikentällä pikkuseura Granadaa vastaan, ja tulos oli todella vaisu 1-1 -tasapeli.

Cadiz on joukkue, jonka Barcelonan pitäisi voittaa. Viimeksi se voitti Celta Vigon vieraissa 2-1, ja se oli joukkueen kauden ensimmäinen voitto.

Cadiz vastaan Barcelona Estadio Nuevo Mirandillalta torstai-iltana kello 23:00. Avaa Unibet TV:n live stream, ja pääset paikalle!

Unibet TV: Katso Cadiz - Barcelona täältä >>

Unibetilla otteluiden katsominen vaatii pelitilin, sekä vähintään 0,01 € eli vain yhden sentin verran rahaa pelitilillä. Yhdellä sentillä näet hamaan tulevaisuuteen saakka kaiken live stream -sisällön. Otteluiden katsominen siis vaatii ainakin minimitalletuksen tekemisen.

Unibet TV: Katso Cadiz - Barcelona täältä >>