Carolina Hurricanes - Boston Bruins suorana Unibet TV:stä!

Carolina Hurricanes - Boston Bruins suorana Unibet TV:stä!
Carolina Hurricanes - Boston Bruins suorana Unibet TV:ssä 29.10. kello 02:00!

Carolina Hurricanes - Boston Bruins live stream 29.10.2021Yöllä mennään taas NHL-kaukaloissa. Carolina Hurricanes kohtaa Boston Bruinsit kello 02:00. Haravoin rapakon takana pääliigassa pelaa joukkue, jonka koko hyökkäysketju on Suomesta. Carolinan ykkösvitja on nyt Teuvo Teräväinen – Sebastian Aho – Jesperi Kotkaniemi.

Ja mikä hienointa, Carolina on voittanut kauden kaikki viisi matsiaan. Suomi-lippu liehuu nyt korkealla NHL:ssä. Alexander Barkovin johtama Floridakin on voittanut kauden kaikki ottelunsa.

Boston Bruins on voittanut viidestä vain kolme, mutta silti vetomarkkina pitää ottelua melko tasaisena. Unibetilla kertoimet ovat 2.24 – 4.80 – 2.80.

Avaa Unibet TV:n live stream torstain ja perjantain välisenä yönä kahdelta, jos ei tule uni. Carolina Hurricanes vastaan Boston Bruins Raleighin PNC Arenalla.

Unibet TV: Katso Carolina Hurricanes - Boston Bruins täältä >>

Unibetilla otteluiden katsominen vaatii pelitilin, sekä vähintään 0,01 € eli vain yhden sentin verran rahaa pelitilillä. Yhdellä sentillä näet hamaan tulevaisuuteen saakka kaiken live stream -sisällön. Otteluiden katsominen siis vaatii ainakin minimitalletuksen tekemisen.

Unibet TV: Katso Carolina Hurricanes - Boston Bruins täältä >>