Katso Lauri Markkasen primetime ottelu suorana!

Julkaistu: 26.11.2017 10:30


Katso Lauri Markkasen primetime ottelu suorana!
Katso Chicago Bulls - Miami Heat suorana lähetyksenä klo 22:30 Nordicbetillä!

Chicago Bulls - Miami Heat live stream


Lauri Markkanen ja Chicago Bulls kohtaa sunnuntaina Miami Heatin kotikentällään United Centerissä. Ottelu alkaa aikaisin Yhdysvalloissa, joten suomalaiset pääsevät seuraamaan ottelua primetime aikaan! Ottelua alkaa sunnuntai-iltana klo 22:30 ja näet ottelun suorana Nordicbetin live streamistä!

Miten näen ottelun?


Nähdäksesi ottelun, pelitilisi saldo tulee olla vähintään 1€. Ottelun nähdäksesi sinun siis tulee tehdä talletus, mutta talletusta ei tarvitse käyttää rahapelaamiseen, vaan voit nostaa sen pois myöhemmin. Käytännössä ottelun katsominen on siis ilmaista.

Siirry Nordicbetille suoraan tästä --->>

Voit tallettaa Nordicbetille seuraavin menetelmin:

Verkkopankit (Nordea, OP, Danske/Sampo, Säästöpankki/Aktia,POP-pankki, Ålandsbankin, Handelsbankenin, Tapiola ja S-Pankki)
Tavallinen pankkisiirto
Visa, Mastercard, Visa Electron ja Maestro -kortit
Skrill
Neteller
Paysafecard

Minimitalletus Nordicbetille on 10€ kaikilla talletustavoilla.

Nordicbet

Hyödynnä myös tervetuliaisbonuksesi!


Kaikki uudet Nordicbetille liittyneet saavat ensimmäiselle talletukselleen jopa 100% bonusta 100€ saakka. Talletat siis vaikkapa 20€ nähdäksesi Laurin ottelun, voit samalla lyödä vetoja 40€ edestä! Maksimibonus on 100€ pelaajaa kohden. Voit lukea lisää uuden pelaajan bonuksesta Nordicbet-arvostelustamme täältä --->>


Lauri Markkanen Chicagon johtava pelaaja


Lauri Markkanen on noussut alkukauden jälkee joukkueensa selväksi ykköspelaajaksi. Laurin asetelmia paransi heti kärkeen joukkuekavereiden nujakointi harjoituksissa, joka nosti Laurin heti avauskokoonpanoon ensimmäisessä ottelussa. Lauri on käyttänyt tilaisuuden hyväksi vääjäämättä ja sementoinut paikkansa aloituksessa. Markkanen on tehtaillu joukkueessaan eniten pisteitä ja kerännyt eniten levypalloja.

Lauri Markkasen tilastot


Pisteet: 14,6
Levypallot: 8,2
Syötöt: 1,4
Heittoprosentti: 40,1%
3-pisteen heittoprosentti: 34,5%

Bulls haastavassa tilanteessa


Bulls on odotetusti ollut heikko joukkue tällä kaudella NBA:ssa ja tälläkin hetkellä taas neljän ottelun tappioputkessa. Joukkue palaa nyt pitkältä länsirannikon vieraskiertueelta ja pääsee kotikentällä haastamaan Miami Heatin. Viimeksi joukkueet kohtasivat marraskuun alussa, jolloin Miami vei voiton 97-91. Markkanen tehtaili tuossa ottelussa silloisen piste-ennätyksensä 25 pistettä ja keräsi 8 levypalloa. Bullsin toivot playoff-paikan suhteen kuopattiin jo hyvissä ajoin ennen kauden alkua ja voittotilasto näyttää karuja lukemia, kun 17 ottelusta on kasassa vain 3 voittoa.
<< Siirry katsomaan ottelua tästä >>