10€ ilmaisveto CHL-otteluihin!

Julkaistu: 22.08.2017 00:59


10€ ilmaisveto CHL-otteluihin!
Nordicbet tarjoaa CHL-otteluihin 10€ ilmaisvedon!
Nordicbet toimii tälläkin kaudella CHL:n pääsponsorina ja tarjoaa kaikille pelaajilleen 10€ ilmaisvedon CHL-matseihin. Lue ohjeet alta ja nappaa ilmaisveto.

Miten saan 10€ ilmaisvedon?


Saat ilmaisvedon, kun lyöt vähintään 10€ vedon minimikertoimella 1,50 valitsemaasi CHL-otteluun. Voit myös lyödä yhdistelmävedon, mutta vähintään yhden kohteen tulee olla CHL:stä. Ennen vedon lyömistä, sinun tulee osallistua kampanjaan Nordicbetin "Lunasta 10€ CHL-ilmaisveto" kampanjan sivulta. Klikkaa "osallistu" nappia ja olet mukana!

1. Liity Nordicbetille suoraan tästä --->>
2. Lyö 10€ veto minimikertoimella 1,50
3. Saat 10€ ilmaisvedon CHL:ään!

Saat ilmaisvedon heti tilillesi täytettyäsi ensimmäisen vedon ehdot. Ilmaisvedon pystyt käyttämään mihin tahansa CHL-otteluun ennen ottelua, tai livessä. Muista rastittaa ilmaisvetoa tehdessäsi kupongilta sininen ruutu.

CHL otteluohjelma ja tietopaketti


CHL-kausi alkaa torstaina 24. elokuuta. Löydät CHL:n otteluohjelma kokonaisuudessaan, tiedot joukkueista, lohkojen ennakot ja paljon muuta CHL-sivultamme.

Lue lisää CHL:stä täältä --->>

Säännöt ja ehdot


  • Kampanja voimassa 3.9 klo 23:59 saakka
  • Kampanjaan tulee osallistua ensin "osallistu" napin kautta
  • Minimikerroin ilmaivetoon oikeuttavaan 10€ vetoon on 1,50
  • Ilmaisvedon voittaessa saat tilillesi nettovoitot (voitto miinus panos)
  • Ilmaisvedon voitot tulee kierrättää 3x kertaa minimikertoimella 1,50
  • Kierrätykseen on aikaa 14 päivää

Nordicbet

Ilmaisvetoja uusille pelaajille


Ilmaisvedot ovat varsin suosittua ja nykyajan vedonlyöntimaailmassa. Tarjouksista käytetään usein nimitystä ilmaisveto tai riskitön veto.

Näissä tarjouksissa pelaaja voi siis sananmukaisesti lyödä vetoa ilman riskiä. Tarjous on kuin ilmainen ämpäri, minkä vedonlyöntiyhtiöt haluavat jakaa asiakkailleen markkintointitarkoituksessa. Hyödyntämällä tarjouksia, voi kuitenkin helposti nostaa pelikassaansa ilman riskiä.

Tässä kyseisessä Nordicbetin tarjouksessa on kierrätysvaatimukset, joten sinällään kyseessä ei ole täysin ilmainen tarjous. Uusille pelaajille on kuitenkin tarjolla myös täysin riskittömiä vetoja, missä ei ole kierrätysvaatimuksia lainkaan.

Sekä Mr Green että Expekt tarjoavat tällä hetkellä täysin ilmaiset vedot ilman kierrätystä. Esimerkiksi Expektin tarjouksessa voit lyödä peräti 50€ vetoa, mihin tahansa 1x2-kohteeseen. Mikäli vetosi osuu, saat pitää voitot. Mikäli vetosi menee väärin, saat rahasi takaisin täysimääräisenä ilman kierrätysvaatimuksia.

Voit lukea näistä tarjouksista lisää tai siirtyä alta suoraan sivustolle ja käyttää tarjoukset:
- Lue lisää: Mr Green ilmaisvedot >>
- Lue lisää: Expektin riskitön veto >>

Mr GreenExpekt