Cleveland Cavaliers - Atlanta Hawks suorana Unibet TV:stä!

Cleveland Cavaliers - Atlanta Hawks suorana Unibet TV:stä!
Cleveland Cavaliers - Atlanta Hawks suorana Unibet TV:ssä 24.10. kello 01:00!

Cleveland Cavaliers - Atlanta Hawks live stream 24.10.2021Lauri Markkasen ja Cleveland Cavaliersin peli ei ole oikein sujunut NBA:n alkukaudella, mutta heti ensi yönä on uusi mahdollisuus hakea kauden avausvoittoa. Cleveland on hävinnyt Memphisille ja Charlottelle, ja seuraava vastus on sitten kyllä tähänastisista kovin Atlanta Hawks.
Hawks oli viime kaudella Idän konferenssifinaaleissa, joissa koko NBA:n mestaruuden voittanut Milwaukee Bucks oli parempi.

Cleveland on peluuttanut nyt avauksessa kolmen tornin kokoonpanoa, kun sentteri Allenin ja tähtirookie Mobleyn kanssa Lauri Markkanen on laitettu pelaamaan pienen laiturin paikkaa. Tässä on luonnollisesti ongelmansa, ja erityisesti puolustuksessa on ollut hankalaa. Memphis teki Clevelandia vastaan 132 pistettä ja Charlotte 123. Se on yksinkertaisesti liikaa.

Cleveland Cavaliers vastaan Atlanta Hawks Clevelandin Rocket Mortgage FieldHousesta sunnuntaina kello 01:00. Avaa Unibet TV:n live stream!

Unibet TV: Katso Cleveland Cavaliers - Atlanta Hawks täältä >>

Unibetilla otteluiden katsominen vaatii pelitilin, sekä vähintään 0,01 € eli vain yhden sentin verran rahaa pelitilillä. Yhdellä sentillä näet hamaan tulevaisuuteen saakka kaiken live stream -sisällön. Otteluiden katsominen siis vaatii ainakin minimitalletuksen tekemisen.

Unibet TV: Katso Cleveland Cavaliers - Atlanta Hawks täältä >>