Katso Cleveland Cavaliers - Boston Celtics suorana Bet365:n sivuilla!

Katso Cleveland Cavaliers - Boston Celtics suorana Bet365:n sivuilla!
Cleveland Cavaliers - Boston Celtics suorana Bet365:n sivuilla 16.11. kello 02:10!

Cleveland Cavaliers - Boston Celtics live stream 16.11.2021Kyllä nyt kestää Lauri Markkaselle selvitä koronakaranteenista. Markkanen on ilmoitettu olevan poissa viikon ensimmäisestä matsista, jossa Cleveland Cavaliers kohtaa Boston Celticsin.
Cleveland Cavaliers ja Boston Celtics pelasivat vastakkain myös viikonloppuna. Nyky-NBA:ssa on hyvin terve käytöntö, että joukkueet pelaavat useamman matsin vastakkain, kun nyt vierasjoukkue on matkustanut paikalle. Turha suhaaminen edestakaisin jää vähemmäksi.

Cleveland voitti viimeksi Bostonin kahdella pisteellä. Cavsilla menee edelleen hyvin, vaikka Markkasen lisäksi Kevin Love ja Collin Sexton ovat sivussa.

Cleveland Cavaliers vastaan Boston Celtics alkaa tiistaina Bet365:n live streamissa kello 02:10. Boston on edelleen vetomarkkinoiden suosikki. Koska vetoväki alkaa kunnioittaa hyvin pelaavaa Cavaliersia?

Näin katsot Cleveland Cavaliers - Boston Celtics -ottelun:

Bet365:llä otteluiden katsominen vaatii aktiivisen pelitilin tai, että pelitililtä on lyöty vetoa edellisen 24 tunnin aikana. Avaa tili ja pidä se aktiivisena. Näet huiman määrän huippu-urheilua!

Bet365: Siirry sivustolle & lunasta 50€ bonus ››