Katso Cleveland Cavaliers - Chicago Bulls suorana

Katso Cleveland Cavaliers - Chicago Bulls suorana
Cleveland Cavaliers - Chicago Bulls suorana 9.12. kello 02:00!

Cleveland Cavaliers - Chicago Bulls live stream 9.12.2021Lauri Markkasen tämän kauden seura Cleveland Cavaliers vastaan Markkasen viime kauden seura Chicago Bulls. Nyt olisi Clevelandilla hyvä paikka ottaa Markkaselle makea voitto, kun Bulls pelaa vajaakuntoisena. DeMar DeRozan ja Alex Caruso ovat Bullsilta sivussa, ja Patrick Williams on pitkäaikaisloukkaantuneena pois pelistä vielä pitkään.

Cavaliers on hävinnyt nyt kaksi putkeen, vastukset olivat kyllä kovemmasta päästä. Ensin Cavs hävisi kotonaan Utahille pisteellä ja viimeksi Milwaukeessa Bucksille kahdeksalla pisteellä.

Chicago Bulls ja Cleveland Cavaliers ovat tällä kaudella kumpikin parempi joukkue kuin viime kaudella. Ei olisi ihme, jos molemmat pelaisivat NBA:n play offseja keväällä.

Avaa Betsafen live stream yöllä kello 02:00. NBA-liigassa kentällä Cavaliers ja Bulls!

Betsafe: Katso Cleveland Cavaliers - Chicago Bulls Betsafen sivuilta! >>


Betsafella otteluiden katsominen vaatii pelitilin, sekä vähintään 0,01 € eli vain yhden sentin verran rahaa pelitilillä. Yhdellä sentillä näet hamaan tulevaisuuteen saakka kaiken live stream -sisällön. Otteluiden katsominen siis vaatii ainakin minimitalletuksen tekemisen.

Betsafe: Katso Cleveland Cavaliers - Chicago Bulls Betsafen sivuilta! >>