Katso Copa American ottelut suorana netissä!

Julkaistu: 14.06.2019 14:00


Katso Copa American ottelut suorana netissä!
Copa America jalkapalloturnaus alkaa! Katso kaikki turnauksen ottelut suorina lähetyksinä Unibet TV:stä!

Copa America 2019 - Live Stream & Televisiointi


Latinalaisen Amerikan mestaruusturnaus pelataan Brasiliassa kesä- ja heinäkuun vaihteessa. Luvassa on mielettömän hienoja jalkapallo-otteluita, kun yhdet maailman parhaista jalkapallomaista ottavat yhteen. Mukana on 10 joukkuetta Etelä-Amerikasta sekä kaksi vierailevaa joukkuetta Qatar sekä Japani. Brasilia on kotietunsa myötä suuri suosikki turnauksessa.

Copa American otteluita et näe Suomessa televisiosta. Ei kuitenkaan hätää, sillä vedonlyöntisivusto Unibet näyttää kaikki ottelut suorina lähetyksinä live streamissään. Hyvän vedonlyöntitarjonnan lisäksi Unibet on tunnettu juuri erittäin kattavasti urheilua näyttävänä sivustona.

Miten näen Copa American ottelut?


Copa American otteluiden katsominen vaatii sinulta vain ilmaisen pelitilin, jolla tulee lisäksi olla vähintään yksi sentti (0,01€) saldoa. Tämän jälkeen kaikki Copa American ottelut ja paljon muutakin huippu-urheilua aukeaa eteesi suorana ja täysin ilmaiseksi!

Voit katsella kaikkia Unibetin jalkapallo-lähetyksiä myös todella helposti mobiililaitteilla, kuten puhelimella tai tabletilla.
Unibet: Siirry katsomaan Copa American otteluita tästä >>

Unibetille voit tallettaa rahaa helposti ja nopeasti:

  • Verkkopankit (Nordea, OP, Danske/Sampo, Säästöpankki/Aktia,POP-pankki, Ålandsbank, Handelsbanken, Tapiola ja S-Pankki)
  • Tavallinen pankkisiirto
  • Visa, Mastercard, Visa Electron ja Maestro -kortit
  • Skrill
  • Neteller
  • Paysafecard

Minimitalletus Unibetille on 10€ kaikilla talletustavoilla. Talletukset näkyvät pelitilillä pankkisiirtoa lukuunottamatta välittömästi, joten pääset nopeasti kiinni myös live streameihin.

Voit liittyä Unibetille suoraan tästä --->>