Katso Wilder vs Fury nyrkkeilyottelu netissä!

Julkaistu: 26.11.2018 10:14


Katso Wilder vs Fury nyrkkeilyottelu netissä!
Deontay Wilder ja Tyson Fury ottelevat WBC-liiton mestaruudesta 1. joulukuuta 2018 Los Angelesissa! Katso ottelun pay per view-ohjeet!
Viaplay: Osta Wilder vs Fury pay per view tästä >>

Wilder vs Fury live stream


Raskaan sarjan ammattinyrkkeilyä päästään jännittämään jälleen, kun amerikkalainen Deontay Wilder kohtaa brittiläisen rääväsuun Tyson Furyn. Ottelun näyttää yksinoikeudella pohjoismaihin NENT Group ja Viaplay. Otteluun on pay per view maksu 49,90€.


Wilder - Fury: Pay Per View 49,90€


Milloin: Sunnuntai 2. joulukuuta klo 04:00 (yöllä)

Wilder puolustaa ottelussa WBC-liiton mestaruusvyötä ja tämän ottelun voittaja todennäköisesti kohtaa seuraavaksi Anthony Joshuan. Wilder vs Fury ottelu käydään Staples Centerissä, Los Angelesissä 2. joulukuuta lauantain ja sunnuntain välisenä yönä n. klo 07:00. Viaplay on näyttänyt kaikki nyrkkeilyn huippuottelut viime aikoina ja näyttää myös tämän ottelun yksinoikeudella.
Deontay Wilder vs Tyson Fury näkyy Viaplayssä pay per viewinä!


Ammattinyrkkeilyn raskassarja elää kukoistustaan, tappiottomat Deontay Wilder ja Tyson Fury iskevät yhteen Los Angelesissa. Fury palaa tositoimiin maailman huipulle, ei niin urheilullisen elämänvaiheen jälkeen ja on sekoittamassa voitollaan pakkaa tosissaan, mikäli voittaa Wilderin WBC-liiton vyön. Anthony Joshua kärkkyy omaa otteluaan, onko vastassa Fury, Wilder, vai Cruiserin kuningas Usyk, joka mahdollisesti nousee raskaaseen. Oman mausteensa keitokseen laittavat myös, Dillian Whyte ja Dereck Chisora, kaksikko kohtaa joulun alla. Onpahan mielenkiintoa ilmassa," kertoo Viaplayn nyrkkeilyasiantuntija Jani Rajalin.

Wilder - Fury: Ottelun vedonlyöntiLuvassa on erittäin jännittävä nyrkkeilyottelu, sillä ammattilaiskehässä kumpikaan näistä iskijöistä ei ole vielä hävinnyt kertaakaan. Wilder on otellut ammattilaisena 40 kertaa ja ottanut tyrmäysvoiton 39 kertaa. Ainoa pistevoitto on tullut vuonna 2015 kanadalaisesta Bermane Stivernestä. Wilder voitti juuri tuossa ottelussa vieläkin hallussa pitävänsä WBC-liiton raskaan sarjan vyön, jota on myöhemmin puolustanut onnistuneesti jo 7 kertaa.

Tyson Fury on voittanut ammattilaisurallansa 27 ottelua, eikä ole hävinnyt yhtäkään. Voitoista 19 on tyrmäyksellä. Fury teki paluun kehään kesäkuussa voittamalla albanialaisen Sefer Seferin ja heti elokuussa 2018 otteli italialaista Francesco Pianetaa vastaan, jonka voitti pisteillä 10 eräisen ottelun jälkeen. Wilder on kuitenkin ennakkosuosikki otteluun ja vedonlyöntisivusto Betfair tarjoaa tällä hetkellä korkeimmat kertoimet molemmille ottelijoille.

Lyö vetoa Wilder - Fury ottelusta ilmaiseksi


Monet eri vedonlyöntisivustot tarjoavat kertoimia Wilder vs Fury-otteluun. Pääset kuitenkin lyömään ottelusta täysin ilmaiseksi pelisivustojen tarjoamien ilmaisvetojen avulla.

Arvostelu

Bonus

Kierrätys

Koodi

Pelaa

1.Royal Panda - Lue arvosteluRoyal Panda20€ ilmaisvetoEi kierrätystä!Et tarvitsePelaa nyt
2.Karamba - Lue arvosteluKaramba10€ ilmaisvetoEi kierrätystä!Et tarvitsePelaa nyt
3.Redbet - Lue arvosteluRedbet100€ ilmaisvedotEi kierrätystä!redbetWelcomePelaa nyt
4.Betser - Lue arvosteluBetser10€ ilmaisrahaEi kierrätystä!Et tarvitsePelaa nyt
5.Guts - Lue arvosteluGuts50€ riskitön veto4x bonusEt tarvitsePelaa nyt
6.LeoVegas - Lue arvosteluLeoVegas100% bonus 100€ asti5x bonusEt tarvitsePelaa nyt
7.Yobetit - Lue arvosteluYobetit150% / 150€ tai 10€ ilmaisveto10x (T+B)WB150 tai YBWB10Pelaa nyt