Derby - QPR suorana

Derby - QPR suorana
Derby - QPR maanantaina 29.11. kello 22:00!

Derby - QPR live stream 29.11.2021Englannin Championshipin Derby taistelee urheasti, vaikka talousongelmien vuoksi sen pistesaldosta on vähennetty 21 pistettä. Tällä hetkellä sarjan jumbona Derbyllä on siis kasassa vain yksi piste. Jos joukkueen manageri Wayne Rooney tuosta saa vielä hilattua Derbyn kuiville, niin sitten Rooney on melkoinen fakiiri.

Derbyn maanantai-illan vastus on lontoolainen Queens Park Rangers, joka pelaa tällä kaudella noususta. QPR on nyt sarjassa kuudentena, eli kiinni viimeisessä nousukarsintapaikassa. Voitolla QPR nousisi jo kolmanneksi.

Miten sujuu nousua havittelevan QPR ja epätoivoisessa tilanteessa pelaavan Derbyn matsi? Unibet TV näyttää ottelun suorana! Avaa Unibetin live stream maanantaina kello 21:45.

Unibet TV: Katso Derby - QPR täältä >>

Unibetilla otteluiden katsominen vaatii pelitilin, sekä vähintään 0,01 € eli vain yhden sentin verran rahaa pelitilillä. Yhdellä sentillä näet hamaan tulevaisuuteen saakka kaiken live stream -sisällön. Otteluiden katsominen siis vaatii ainakin minimitalletuksen tekemisen.

Unibet TV: Katso Derby - QPR täältä >>