Dynamo Moskova - CSKA Moskova suorana Betsafen sivuilla!

Dynamo Moskova - CSKA Moskova suorana Betsafen sivuilla!
Dynamo Moskova - CSKA Moskova suorana Betsafen sivuilla 6.10. kello 19:00!

Dynamo Moskova - CSKA Moskova live stream 6.10.2021KHL:ssä pelataan taas Moskovan paikallismatsi. Tällä kertaa vastakkain ovat Dynamo ja CSKA. Vetomarkkinoilla Dynamo on suosikki, sen kertoimet ovat kakkosen paikkeilla.

Kumpikin joukkueista kuuluu tietenkin KHL:n suurseurojen joukkoon. Dynamo on nyt Läntisen konferenssin kakkosena ja CSKA nelosena. Moskovassa kaikki on suurta ja komeaa, ja rahalla saadaan rakennettua kovat joukkueet.

CSKA:n päävalmentaja on neuvostoliittolainen pelaajalegenda, venäläinen supersankari Sergei Fedorov. Pelaajana Fedorov voitti kolme MM-kultaa kahden eri maan joukkueessa, Neuvostoliiton sekä Venäjän. Muutaman CSKA-vuoden jälkeen Fedorov hyppäsi NHL:n Detroit Red Wingsiin, ja siellä hän teki varsinaiset urotekonsa. NHL:ssä Fedorov voitti Stanley Cupin kolmesti.

Kuinka Fedorov pärjää valmentajana? Dynamo vastaan CSKA alkaa Betsafen live streamina kello 19:00.

Betsafe: Katso Dynamo Moskova - CSKA Moskova Betsafen sivuilta! >>


Betsafella otteluiden katsominen vaatii pelitilin, sekä vähintään 0,01 € eli vain yhden sentin verran rahaa pelitilillä. Yhdellä sentillä näet hamaan tulevaisuuteen saakka kaiken live stream -sisällön. Otteluiden katsominen siis vaatii ainakin minimitalletuksen tekemisen.

Betsafe: Katso Dynamo Moskova - CSKA Moskova Betsafen sivuilta! >>