Edmonton Oilers - Vancouver Canucks suorana Unibet TV:stä!

Edmonton Oilers - Vancouver Canucks suorana Unibet TV:stä!
Edmonton Oilers - Vancouver Canucks suorana Unibet TV:ssä 14.10. kello 05:00!

Edmonton Oilers - Vancouver Canucks live stream 14.10.2021Edmonton Oilers avaa NHL-kautensa kotikentällä Vancouver Canucksia vastaan. Suomalaisia varmasti kiinnostaa, että kuinka Jesse Puljujärvi pärjää. Pulju on monien hankaluuksien jälkeen saamassa kunnon mahdollisuuden. Paikka on katsottuna ykkösketjuun maailman ehkä parhaan pelaajan Connor McDavidin rinnalle.

Uutisen Edmontonista kertovat, että Pulju on ollut kauden alla erinomainen, ja miehen arvo alkaa olla taivaissa. Tätä ei olisi pari vuotta sitten uskonut. Nyt pitäisi vaan vielä pelin sujua niin hyvin, että tulee tulosta. Muuten tulee siirto alaketjuihin.

Edmontonissa pelaa myös veskari Mikko Koskinen, mutta tuskin hän on avauksessa kentällä. Vancouverin rosterin suomalainen on Juho Lammikko.

Edmonton Oilers vastaan Vancouver Canucks alkaa torstaina kello 05:00. Matsi näkyy Unibet TV:n live streamissa!

Unibet TV: Katso Edmonton Oilers - Vancouver Canucks täältä >>

Unibetilla otteluiden katsominen vaatii pelitilin, sekä vähintään 0,01 € eli vain yhden sentin verran rahaa pelitilillä. Yhdellä sentillä näet hamaan tulevaisuuteen saakka kaiken live stream -sisällön. Otteluiden katsominen siis vaatii ainakin minimitalletuksen tekemisen.

Unibet TV: Katso Edmonton Oilers - Vancouver Canucks täältä >>