Koripallon EM-välierä: Käytä tarjous ja hyödynnä Venäjän kerroin 9,30!

Julkaistu: 15.09.2017 13:52


Koripallon EM-välierä: Käytä tarjous ja hyödynnä Venäjän kerroin 9,30!
Tekeekö Venäjä Sloveniat ja kaataa ennakkosuosikin välierissä? Vedonlyöntisivustot avasivat nyt myös ensimmäisiä kertoimia otteluun ja mielestämme Venäjän kerroin on aivan liian suuri.
Serbia on hävinnyt Koripallon EM-kisoissa ainoastaan yhden ottelun, mutta tuo tappio tuli juuri Venäjää vastaan alkulohkossa lukemin 75-72. Myös nyt odotettavissa on todella tasainen taistelu, eikä Venäjän kertoimia voi millään tasolla hyväksyä.

Venäjä on kaatanut jo kaksi todella kovaa maata jatkosta, kun se pudotti sekä Kreikan (74-64) että Kroatian (101-78) vakuuttavasti pudotuspelikierroksilla. Peli on kerta kaikkiaan kunnossa.

Myös Serbia on luonnollisesti kovassa vireessä ja osoitti sen voitoilla Unkarista (86-78) sekä Italiasta (83-67). Alkulohkon voitto antaa Venäjälle kuitenkin pientä henkistä etua, eikä yksittäisessä ottelussa Serbia ole materiaalierosta huolimatta mikään jättisuosikki.

Lähtökohdat ovat siis tasaiset, joten kerroinasettelua on vaikea ymmärtää, eikä ainakaan Serbian voiton pelaaminen maistu lainkaan kertoimella 1,39. Mikäli uskot Venäjän voittoon, kannattaa sitä veikata parhaalla kertoimella. Tällä hetkellä parasta kerrointa tarjoilee vedonlyöntisivusto Mobilebet: 3,10.

Alta voit kuitenkin lukea lisää, käyttää tarjouksen ja nostaa kertoimesi yli yhdeksän!
Mobilebet: Pelaa Venäjän voittoa kertoimella 3,10 tästä >>

Erikoiskerroin Venäjän voitolle: 9,30


Mikäli sinulla ei ole vielä Mobilebetilla lainkaan pelitiliä, saat tervetuliaistarjouksen, mikä nostaa kertoimesi kolminkertaiseksi. Sivusto tarjoaa kaikille uusille asiakkaille 200% tervetuliaisbonuksen, joten saat 20€ talletuksella 60€ pelirahaa. Bonuksen valitseminen onnistuu talletuksen yhteydessä klikkaamalla hiirtä, etkä siis tarvitse edellistä bonuskoodia.

Esimerkki - näin lunastat kertoimen:


  1. Siirry tästä Mobilebetin sivustolle >>
  2. Avaa ilmainen pelitili
  3. Tee 20€ talletus ja valitse 200% bonus itsellesi
  4. Saat heti 60€ pelirahaa
  5. Lyö 60€ Venäjän voitolle (kerroin 3,10)
  6. Voit voittaa 20€ talletuksella 186€ (kerroin: 9,30)

Tarjouksen voi käyttää seuraavilla talletusmenetelmillä: Pankki- ja luottokortit, Verkkopankkitalletus (Euteller), Instant Bank, pankkisiirto

Koska kyseessä on erikoistarjous, siihen liittyy myös kierrätysehdot. Voit lukea bonuksen ja Mobilebetin bonuksesta lisää täältä >>

Mobilebet