Erikoistarjous EM-finaaliin: Betsaa 10€, saat jopa 50€ ilmaisvedot!

Erikoistarjous EM-finaaliin: Betsaa 10€, saat jopa 50€ ilmaisvedot!
888Sport tarjoaa EM-kisojen loppuotteluun hienon tarjouksen uusille pelaajille. Lyömällä 10€ vedon saat jopa 50€ arvosta ilmaisvetoja, mikäli Englanti voittaa!
Vedonlyöntisivusto 888 tarjoaa EM-finaaliin hienon kampanjan kaikille sivuston uusille suomalaisille asiakkaille. Avaa nyt uusi ilmainen pelitili, pelaa vähintään 10€ urheiluvedonlyöntiin minimikertoimella 1.50 ja saat jopa 50€ edestä ilmaisvetoja! Hyödyntäessäsi tämän kampanjan, tulee ensimmäinen talletus tehdä käyttäen bonuskoodia TROPHY.

Tarjouksen lisäpanos on Englannin voitto finaalissa. Ottelun tuloksesta riippumatta saat 30€ arvosta ilmaisvetoja, mutta mikäli Englanti nappaa pytyn tilillesi kilahtaa vielä 20€ extra-ilmaisveto!

Huom! Ilmaisvetoihin oikeuttava 10€ veto tulee ratketa ennen finaalia, jotta saat täyden hyödyn irti tästä tarjouksesta!

Ohjeet tarjouksen hyödyntämiseen


Kampanja on auki kaikille 888sportin uusille asiakkaille. Jos sinulla ei ole vielä pelitiliä, voit hyödyntää tarjouksen nyt avaamalla ilmaisen pelitilin. Kampanjassa tulee myös tehdä ensimmäinen talletus (min 10€) koodilla TROPHY.

 • Siirry 888Sport tarjoukseen tästä >>
 • Rekisteröi ilmainen pelitili (Paina kampanjasivun painiketta "Lyö vetoa nyt")
 • Tee ensimmäinen talletus (koodi: TROPHY)
 • Pelaa singleveto panoksella 10€ ja minikertoimella 1.50
 • Saat 30€ ilmaisvetoja ja 20€ ylimääräisen ilmaisvedon jos Englanti voittaa mestaruuden
 • Ilmaisvetojen nettovoitoilla ei kierrätysvaatimuksia!
888sport: Siirry sivulle ja lunasta bonus!

HUOM. Tämän bonuksen lunastaneet asiakkaat eivät ole oikeutettuja muualla sivuillamme mahdollisesti näkyvään 888:n 100€ ensitalletusbonukseen. Ohjeet tuon bonuksen lunastamiseksi löydät arvosteluartikkelistamme.

+Säännöt ja ehdot


 1. Kampanja voimassa 11.7.2021 klo 22:00 asti
 2. Kampanja vain 888Sport uusille asiakkaille
 3. Kampanja saatavilla yksinoikeudella Veikkausbonukset.comista
 4. Kampanjassa tulee tehdä talletus koodilla TROPHY
 5. Minitalletus ja minimipanos 10€
 6. Ilmaisvedot käytettävä 7vrk kuluessa
 7. Ilmaisvedon voitoista maksetaan nettovoitotKuuntele myös finaalin kuumin ennakkopaketti, Vinkkicast, suoraan alta tai Spotifystä: