Espanyol - Real Madrid suorana Betsafen sivuilla!

Espanyol - Real Madrid suorana Betsafen sivuilla!
Espanyol - Real Madrid suorana Betsafen sivuilla 3.10. kello 17:15!

Espanyol - Real Madrid live stream 3.10.2021Real Madrid on La Ligan kärjessä. Se on nyt tasapisteittä Atletico Madridin kanssa, mutta vielä ennen sunnuntain pelejä yhden ottelun vähemmän pelanneena. Ja mikä parasta Real Madridin kannalta, Barcelona on romahtanut sijalle yhdeksän.

Viime kierroksella Real Madrid jäi Villarealia vastaan maalittomaan tasapeliin, mutta muuten on hyökkääminenkin sujunut. Mallorcan verkkoon edellisessä matsissa Real teki kuusi maalia ja pari kierrosta tätä ennen Celta Vigon verkkoon viisi maalia. Karim Benzema on kahdeksalla maalilla koko liigan paras maalintekijä juuri nyt.

Espanyol on sarjataulukossa sijalla 15. Se on voittanut seitsemästä matsista vain yhden, kun Alaves meni nurin 1-0.

Betsafen sivuilla näytetään Espanyolin ja Real Madridin matsi suorana. Ottelu alkaa sunnuntaina kello 17:15. Avaa Betsafen live stream!

Betsafe: Katso Espanyol - Real Madrid Betsafen sivuilta! >>


Betsafella otteluiden katsominen vaatii pelitilin, sekä vähintään 0,01 € eli vain yhden sentin verran rahaa pelitilillä. Yhdellä sentillä näet hamaan tulevaisuuteen saakka kaiken live stream -sisällön. Otteluiden katsominen siis vaatii ainakin minimitalletuksen tekemisen.

Betsafe: Katso Espanyol - Real Madrid Betsafen sivuilta! >>