CHL: Katso EV Zug - Tappara ottelu suorana netissä!

Julkaistu: 13.11.2019 14:45


CHL: Katso EV Zug - Tappara ottelu suorana netissä!
Katso CHL-ottelu EV Zug - Tappara suorana Unibet TV:stä tiistaina 19. marraskuuta!

EV Zug - Tappara live stream 19.11.2019


Kotimaisessa Liigassa kovassa vireessä oleva Tampereen Tappara vierailee tiistaina 19.11 CHL:npudotuspelien toisella kierroksella Sveitsissä tapaamassa EV Zugia. Joukkueet ottivat pudotuspelien avauskierroksella toisistaan mittaa ottelussa joka päättyi lukemin 3 - 3. Nyt on edessä ratkaiseva toinen osaottelu! Ottelun näet suorana lähetyksenä Unibet TV:stä tiistaina 19.11. klo 20:45 alkaen!

Unibet TV: Katso Tappara - EV Zug täältä >>Näin katsot EV Zug - Tappara ottelun:


Unibetilla otteluiden katsominen vaatii pelitilin, sekä vähintään 0,01€ eli vain yhden sentin verran rahaa pelitilillä. Yhdellä sentillä näet hamaan tulevaisuuteen saakka kaiken live stream sisällön. Otteluiden katsominen siis vaatii ainakin minimitalletuksen tekemisen, mutta ei rahapelaamista.

Toimi näin:


*Talletukset Unibetille pystyt tekemään seuraavilla tavoilla: Verkkopankkitalletus, Luottokortti (Visa/Mastercard), Skrill, Neteller, Paysafecard.

EV Zug - Tappara ennakko


Tappara oli tämän kauden suomalaisista CHL-joukkueista ainoa, joka selvisi niin sanotusta pääsarjasta Playoff-vaiheeseen saakka. Tappara sijoittui A-lohkossa toiseksi heti sveitsiläisen Bielin perässä. Pudotuspelien ensimmäisessä vaiheessa Tappara kohtaa jälleen sveitsiläisseuran, tällä kertaa EV Zugin joka oli oman B-lohkonsa voittaja.

Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen oli tiukka taistelu jossa EV Zug vei ottelun ensimmäisen erän 0 - 2. Toisen erän Tappara sen sijaan vei suvereenisti 3 - 0. Kolmannessa erässä peli tasottui ja sveitsiläisten osuessa vielä kerran lopputulokseksi jäi 3 - 3. Toisesta osaottelusta on tulossa jälleen varmasti kova kamppailu ja Tapparalla on edessään iso haaste vieraskentällä.

Lue vedonlyöntivihjeemme otteluun tästä!

Tappara - EV Zug parhaat palat


Joukkueiden edellinen kohtaaminen oli tämän näköinen!Nappaa myös Unibetin 100€ bonus sekä 10€ riskitön mobiiliveto


CHL:n seuraamiseen saa mukavaa lisäjännitystä vedonlyönnin parissa. Unibet tarjoaa hetkellä uusille asiakkailleen varsin maittavan vedonlyöntibonuksen sekä täysin riskittömän 10€ arvoisen mobiilivedon. Saat ensitalletuksen yhteydessä lisärahaa 100% aina 100€ asti. Mikäli siis luot uuden pelitilin ja haluat lyödä vetoa, voit tallettaa 100€ ja saat peräti 200€ pelirahaa.

Minimitalletus on 10€, millä saat yhteensä 20€ pelirahaa. Näet Unibetin sivustolta kaikki CHL-ottelut suorina lähetyksinä, eli voit samassa paikassa lyödä vetosi sisään mukavalla bonusrahalla ja katsoa ottelut live-lähetyksinä

Kierrätysvaatimus bonuksella on 4-kertainen ja se tulee täyttää vedoilla, missä on vähintään kerroin 1,40. Kierrätysvaatimukset ovat ylivoimaisesti markkinoiden pienimmät ja bonus onkin helppo kierrättää.

Unibet: Lunasta 100% bonus ja riskitön mobiiliveto täältä >>