ExpressVPN nyt etuhintaan – Kolme kuukautta ilmaiseksi!

ExpressVPN nyt etuhintaan – Kolme kuukautta ilmaiseksi!
VB:n kautta saat VPN-yhteyden pelaamaan nyt todella edullisesti.
VPN (Virtual Private Network) mahdollistaa virtuaalisen sijaintisi vaihtaminen minne tahansa. Voit siis vaihtaa näkyvän sijaintisi muiden sivustojen, appien ja verkkopalvelujen näkökulmasta vaikka Yhdysvaltoihin, Britteihin tai mihin ikinä haluat!

Mitä tästä sitten hyötyy? VPN tekee yhteydestäsi yksityisen eli turvallisuutesi nettiselailussa lisääntyy. Suurinta osaa ihmisistä kiinnostavat kuitenkin sijaintikikkailun parhaaksi puoleksi muut hyödyt: saat auki esimerkiksi erilaisia ulkomaisten mediayhtiöiden TV-kanavia, jotka eivät Suomessa näy. Näiden kautta pääsee näkemään esimerkiksi Mestarien liigaa, NHL:ää ja monia muita lajeja vain murto-osalla siitä hinnasta, mitä maksaisit suomalaisesta kanavapaketista!

VPN:n avulla saat auki myös esimerkiksi Netflixin amerikkalaisen kirjaston, joka on huomattavasti laajempi kuin meille suomalaisille suunnattu. Sama kääntäen, jos olet ulkomailla, voit katsoa VPN:n avulla esimerkiksi Yle Areenaa, joka taas ei oikeuksien takia näy Suomen ulkopuolella.

VPN:n avulla voi myös lyödä vetoa ulkomailla, mikä voi olla normaalisti estettyä suomalaisille pelitileille. Teet tämän kuitenkin omalla vastuulla – tutustu ensin vedonlyöntisivuston ehtoihin. Jotkut yhtiöt eivät käytännöstä pidä ja ovat saattaneet mainita ehdoissaan, että heillä on oikeus sulkea tili, jos havaitsevat mainittua toimintaa.