Katso Shkendija - HJK eurokarsinta suorana!

Julkaistu: 09.07.2017 00:45


Katso Shkendija - HJK eurokarsinta suorana!
HJK kohtaa toisella eurokarsintakierroksella makedonialaisen FK Shkendijan. Katso ottelun live stream torstaina 13.7!

FK Shkendija - HJK live stream


HJK eteni eurokarsintojen toiselle kierrokselle ja kohtaa makedonialaisen FK Shkendijan. Unibet TV on näyttänyt kaikki suomalaisten eurokarsintojen vierasottelut ja pääset seuraamaan HJK:n ottelun live streamiä myös tässä ottelussa! Ottelu alkaa torstaina 13.7 klo 19:00!

Alla helpot ohjeet, miten saat Shkendija-HJK ottelun stream -lähetykset näkyviin.

Miten näen HJK:n ottelun?


Ottelun näkeminen on helppoa. Sinun tulee olla vain rekisteröityneenä Unibetille ja pelitililläsi tulee vähintään 0,01€ eli yksi sentti rahaa. Ottelun katsominen siis vaatii talletuksen, mutta ei vaadi rahapelaamista. Voit siirtää talletuksen myöhemmin takaisin ja katsoa ottelun ilmaiseksi. Halutessasi voit käyttää Unibetin tarjoaman riskittömän 10€ livevedon, jos olet uusi asiakas. Tarjous on voimassa torstaina klo 19:00-23:59.

Helpot ohjeet HJK:n otteluunUnibet

FK Shkendija - HJK - Mielenkiintoiset lähtökohdat


Viime kaudella Makedonian kansallisessa pääsarjassa toiseksi sijoittunut FK Shkendija tulee olemaan HJK:lle kaikkea muuta kuin makupala ja ensimmäiseen osaotteluun makedonialaisjoukkue lähteekin ainakin kertoimien puolesta suosikkina.

FK Shkendija kaatoi ensimmäisellä karsintakierroksella moldovalaisen Dacia Chisinaun rumin lukemin, yhteismaalein 7-0.
HJK:n vastus FK Shkendijan logo


Joukkueen hyökkäyskalusto onkin kuuma ja viime kaudella joukkue iski Makedonian pääsarjassa osumia noin kahden maalin keskiarvolla per ottelu.

Seuran huippuvuosi ajoittuu kaudelle 2010-2011, jolloin se voitti Makedonian mestaruuden ja tämän jälkeen seura on kuulunut Makedonian kestomenestyjiin. Joukkueella alkaa olla myös hyvin kokemusta euro-otteluista ja viime vuonna joukkue oli hyvin lähellä Eurooppa Liigan lohkopaikkaa.

HJK sen sijaan kuuluu luonnollisesti Suomen Veikkausliigan kestomenestyjiin. Edelliskierroksella HJK:n vastus oli vielä helppo, kun walesilainen Connah's Q kaatui yhteismaalein 3-1. Nyt vastus tulee olemaan aivan toisenlainen. Kotikentällään Klubi on varmasti vahvoilla, mutta avausottelusta tulee saada vähintään siedettävät asetelmat kotiotteluun.

Veikkausbonukset latoo myös veikkausvihjeet ja tarkemman ennakon tähän otteluun lähempänä H-hetkenä. Kannattaa tutustua myös live stream -sivuumme, missä on kerrottu tarkemmin vedonlyöntisivustojen tarjoamista urheilulähetyksistä.

FC Shkendija - HJK ottelun live stream lähetyksen näet täältä