Katso HB Torshavn - HJK suorana lähetyksenä!

Julkaistu: 15.07.2019 13:24


Katso HB Torshavn - HJK suorana lähetyksenä!
Katso Mestarien Liigan karsintaottelu HB Torshavn - HJK suorana lähetyksenä Unibet TV:stä!

HB Torshavn - HJK live stream 16.7.2019


Mestarien Liigan karsinnat ovat alkaneet ja suomalaisjoukkueita on jälleen mukana. Helsingin Jalkapalloklubi eli HJK kohtaa toisessa ottelussaan färsaarelaisen HB Torshavnin vieraskentällä. Ottelu alkaa tiistaina 16. heinäkuuta klo 21:00 ja pääset katsomaan ottelua suorana lähetyksenä yksinoikeudella Unibetin live streamistä!

Näin katsot HB Torshavn - HJK ottelun


Otteluiden katsominen Unibetilla on helppoa. Sinulla tarvitsee vain olla voimassa oleva pelitili, sekä vähintään yksi sentti, eli 0,01€ saldoa. Otteluiden katsominen siis vaatii talletuksen, mutta ei rahapelaamista. Kun sinulla on yksi sentti pelitililläsi, näet kaiken urheilusisällön hamaan tulevaisuuteen saakka ilman kuukausimaksuja. Unibetilla pystyt katsomaan otteluita kätevästi myös mobiililaitteellasi.
UNIBET-TV: Siirry katsomaan HB Torshavn - HJK ottelua tästä >>

Unibetille voit tallettaa rahaa helposti ja nopeasti:

Verkkopankit (Nordea, OP, Danske/Sampo, Säästöpankki/Aktia,POP-pankki, Ålandsbank, Handelsbanken, Tapiola ja S-Pankki)
Tavallinen pankkisiirto
Visa, Mastercard, Visa Electron ja Maestro -kortit
Skrill
Neteller
Paysafecard

Minimitalletus Unibetille on 10€ kaikilla talletustavoilla. Talletukset näkyvät pelitilillä pankkisiirtoa lukuunottamatta välittömästi, joten pääset nopeasti kiinni myös live streameihin.


Lyö 5€ liveveto ottelusta ja saat 5€ ilmaisvedon


Unibet tarjoaa kaikille uusille asiakkaille, jotka siirtyvät katsomaan ottelua erittäin hyvän tarjouksen. Voit lyödä ottelusta vetoa livevedossa ottelun ollessa käynnissä ja samalla katsoa itse ottelua Unibetilla. Kun lyöt 5€ panoksella livevedon ottelun mihin tahansa kohteeseen, saat kaupan päälle Unibetilta 5€ ilmaisen vedon.

Ilmaisen vedon voit käyttää myöhemmin mihin tahansa valitsemaasi kohteeseen urheiluvedonlyönnissä.

Ottelun kertoimet


Unibet on asettanut HJK:n suureksi ennakkosuosikiksi myös vieraskentällä. HJK:n voitolle saakin 1,70 kertoimen, kun HB Torshavnin voitosta saa kerrointa 4,50.
HB Torshavn - HJK ennakko 16.7.2019


HJK voitti avausosan kotikentällään maalein 3-0 ja jätti färsaarelaiset kokonaan ilman vierasmaalia. Kaksi viimeistä HJK:n maalia syntyivät vieläpä yhden miehen alivoimalla, kun HJK:n Faith Obilor lensi ottelusta pihalle jo puolen tunnin jälkeen toisen keltaisen kortin johdosta.

Näin ollen HJK:n jatkopaikka onkin jo lähes kiveen hakettu. Mikäli HJK tekee tiistain ottelussa maalin, ei HB Torshavnille riitä edes 4-1 -voitto, vaan se tulee voittaa vähintään 5-1.

Käytännössä HB:n ainoa mahdollisuus on voittaa kotiottelunsa 3-0 ja kääntää ottelusarjan ratkaisu näin ollen jatkoajalle. Färsaarelaisten mahdollisuuksista kertoo kuitenkin muun muassa vedonlyöntikertoimet, sillä HJK:n jatkopaikkaa ei voi edes pelata bookkereilla. HB Torshavnin jatkopaikalle saa muun muassa kerrointa 51,00.

Kumpikaan joukkue ei ole pelannut otteluiden välissä, joten mitään lepoetua kamppailuun ei voi kummallekaan jakaa. Myöskään kokoonpanoissa ei pitäisi olla kummoisia uutisia, vaikkakin HJK:n Obilor on ottelusta sivussa edelliskamppailun kahden keltaisen kortin vuoksi.

Färsaarilla HB Torshavn luonnollisesti nauttii suurehkoa kotietua, mutta tasoero joukkueiden välillä on niin valtava, että Klubi on lähellä voittoa myös vieraskentällä.

HB Torshavn - HJK kokoonpanot


Joukkueiden ennustetut avauskokoonpanot.

Torshavn
Gestsson (MV)
Davidsen
Wardum
Andersen
Egilsson
Justinussen
Askham
Jensen
Samuelsen
Soylu
Olsen
HJK
Rudakov (MV)
Alho
Toivomäki
O'Shaughnessy
Rafinha
Väänänen
Kairinen
Dahlström
Riski
Mensah
Lappalainen