Voittaako Robert Helenius Gerald Washingtonin? Tarjolla huima kerroin 50,00!

Julkaistu: 07.07.2019 11:02


Voittaako Robert Helenius Gerald Washingtonin? Tarjolla huima kerroin 50,00!
Robert Helenius iskee uransa jatkosta Minneapolisissa Gerald Washingtonia vastaan. Saat nyt uutena pelaajana Unibetilta Heleniuksen voitolle mahtavan kertoimen 50,00!
Robert Heleniuksen ottelu Minneapolisissa Suomen aikaa varhain sunnuntaina 14.7.2019 on jälleen kerran melkoinen vedenjakaja. Voitolla Helenius ilmoittautuisi vielä kerran mukaan raskaan sarjan kovien haastajien ryhmään. Tappiolla tilanne alkaa olla se, että leipäpuu pitää etsiä muualta kuin ammattinyrkkeilyn parista.

Helenius lähtee otteluun kokenutta Gerald Washingtonia vastaan selvähkönä suosikkina. Syksyn todella vahva ottelu Erkan Teperiä vastaan on vielä hyvässä muistissa, eikä tuosta matsista vastus ainakaan kovene. Panokset sen sijaan kovenevat myös Unibetilla, joka tarjoaa Heleniuksen voitosta mielipuolista kerrointa 50,00. Hyödyntääksesi huippukertoimen sinun tulee ainoastaan avata pelitili Unibetille.
UNIBET: LUNASTA 50,00 KERROIN HELENIUKSELLE TÄSTÄ >>

Näin lunastat 50,00 kertoimen:


Jos et vielä omaa pelitiliä Unibetilla, siirry kampanjasivulle ja rekisteröi uusi pelitilisi. Kun olet rekisteröinyt tilin ja tehnyt ensimmäisen talletuksesi, voit asettaa 1€ vedon Heleniukselle. Jos Helenius voittaa ottelun, voitat 50€. Voitoilla ei ole mitään kierrätysvaatimuksia, joten rahat ovat rajoituksetta käytössäsis.

  • Siirry Unibetin sivustolle tästä >>
  • Rekisteröi uusi pelitilisi
  • Lyö vetoa Heleniuksen voitosta (kerroin 50,00)*
  • Varmista, että erikoiskerroin 50,00 näkyy vetokupongilla
  • Kaikki voitot ilman kierrätysvaatimuksia!

Säännöt ja ehdot


  1. Tarjous on voimassa ottelun alkuun asti
  2. Suurin sallittu veto: 1€
  3. Suurin sallittu voitto: 49€
  4. Vain yksittäinen veto (ei yhdistelmävetoja)
  5. Voitot maksetaan ilman kierrätysvaatimuksia