Katso Hertha Berlin - Greuter Furth suorana Unibet TV:stä!

Katso Hertha Berlin - Greuter Furth suorana Unibet TV:stä!
Hertha Berlin - Greuter Furth suorana Unibet TV:ssä 17.9. kello 21:30!

Hertha Berlin - Greuter Furth live stream 17.9.2021Bundesliigaa perjantai-iltana Unibet TV:stä! Vastakkain on kaksi sarjataulukon kolmen viimeisen joukkoon kuuluvaa ryhmää, eli tiedossa on todellinen huippufutiksen juhla.

Kotijoukkue Hertha Berlin on kolmanneksi viimeinen. Viime kierroksella se voitti Bochumin, ja ne olivat joukkueen kauden kolme ensimmäistä pistettä.
Berliiniläisten vastustaja on sarjanousija ja tämän hetken sarjajumbo Greuter Furth, jolla on neljästä matsista kasassa vain yksi piste. Se tuli kotipelistä Arminia Bielefeldiä vastaan.

Greuter Furthin paikka Bundesliigan hännillä on tyystin odotettua, mutta Hertha Berlinin alamäki on pahasti alisuorittamista. Olisiko sitten niin, että Hertha päävalmentaja Dardai on ensimmäinen Bundesliigan manageri, joka joutuu jättämään hommansa?

Hertha Berlin vastaan Greuter Furth Unibet TV:n live streamissa perjantaina kello 21:30.

Unibet TV: Katso Hertha Berlin - Greuter Furth täältä >>

Unibetilla otteluiden katsominen vaatii pelitilin, sekä vähintään 0,01 € eli vain yhden sentin verran rahaa pelitilillä. Yhdellä sentillä näet hamaan tulevaisuuteen saakka kaiken live stream -sisällön. Otteluiden katsominen siis vaatii ainakin minimitalletuksen tekemisen.

Unibet TV: Katso Hertha Berlin - Greuter Furth täältä >>