Katso Hifk - Krakow suorana!

Julkaistu: 06.10.2017 10:00


Katso Hifk - Krakow suorana!
Katso CHL-ottelu Hifk - Krakow suorana live stream -lähetyksenä Nordicbetillä!

Hifk - Krakow Live Stream


HIFK kohtaa puolalaisen Krakowin toiseen otteeseen ja tällä kertaa kotona Nordiksella. Ottelu alkaa tiistaina 10. lokakuuta klo 19:00. Ottelun näet suorana ja ilmaiseksi Nordicbetin live stream-palvelusta.

Ottelun näkeminen on helppoa ja vaivatonta. Sinun tulee ainoastaan rekisteröidä ilmainen käyttäjätunnus Nordicbetille ja pelitilisi saldo tulee olla vähintään 1€. Ottelun nähdäksesi sinun siis tulee tehdä talletus, mutta talletusta ei tarvitse käyttää rahapelaamiseen, vaan voit nostaa sen pois myöhemmin. Käytännössä ottelun katsominen on siis ilmaista.

Liity Nordicbetille suoraan tästä --->>

Voit tallettaa Nordicbetille seuraavin menetelmin:

Verkkopankit (Nordea, OP, Danske/Sampo, Säästöpankki/Aktia,POP-pankki, Ålandsbankin, Handelsbankenin, Tapiola ja S-Pankki)
Tavallinen pankkisiirto
Visa, Mastercard, Visa Electron ja Maestro -kortit
Skrill
Neteller
Paysafecard

Minimitalletus Nordicbetille on 10€ kaikilla talletustavoilla.

Hyödynnä myös tervetuliaisbonuksesi!


Kaikki uudet Nordicbetille liittyneet saavat ensimmäiselle talletukselleen jopa 100% bonusta 100€ saakka. Talletat siis vaikkapa 20€ nähdäksesi ottelun, voit samalla lyödä vetoja 40€ edestä! Maksimibonus on 100€ pelaajaa kohden. Voit lukea lisää uuden pelaajan bonuksesta Nordicbet-arvostelustamme täältä --->>

Nordicbet

Alta voit katsoa joukkueiden edellisen kohtaamisen parhaat palatHifk - Krakow otteluennakko


Hifk rankaisi puolalaisia olan takaa viime ottelussa, kun Krakowan porukka kellistyi luvuin 0-6. Tasoero oli silminnähtävä ja joukkue pääsi pelaamaan rennosti ja käyttäen omia vahvuuksiaan ja taitotasoaan. Hyvä meininki ei kuitenkaan siirtyny seuraavaan Liiga-otteluun, missä Sport vei voiton Hifkin kustannuksella 4-1. Hifk on noussut liigan hänniltä jo muutamia sijoja, mutta peli-ilme Liigassa vaatii muutoksen.

Hifkin ehdoton valopilkku Krakowaa vastaan viimeksi oli debyyttinsä Hifk-paidassa tehnyt 17-vuotias Niklas Nordgren. Nuorukainen räväytti heti ensimmäisessä ammattilaisottelussaan hatullisen ja olikin heti mukana seuraavassa Liiga-ottelussa. Ruotsalainen Patrik Carlsson teki myös kolme maalia ja vasta 19-vuotias maalivahti Niilo Halonen piti nollapelin. Halonen ja Nordgren saavat varmasti peliaikaa myös seuraavassa ja kauden viimeisessä CHL-ottelussa.

Krakowa ei varmasti ole tyytyväinen omaan suoritukseensa jääkiekon mestarien liigassa. Joukkue ei ole kerännyt pistettäkään ja on varmasti jäänyt tavoitteistaan. Oli selvääkin, että puolalaiset ovat isoja altavastaajia, mutta ilman yhtään pistettä eivät hekään voi olla tyytyväisiä. Jatkopaikkaa hekään eivät edes pystyneet odottamaan, mutta mahdolliselle ensi kaudelle on paljon parannettavaa.HIFK kokoonpano


Alla on HIFK:n kokoonpano illan otteluun.

Maalivahti: Niilo Halonen
Varamaalivahti: Atte Engren

1. ketju

Petrell - Nykopp - Rask

Kaski - Salmela
2. ketju

Nordgren - Malinen - Haataja

Ulander - Schnitt


3. ketju

Partanen - Tyrväinen - Sopanen

Salmi - O'Connor
4. ketju

Åsten - Hämäläinen - Tamminen

Engberg - KulmalaNordicbet